Ja ne znam da li ikad više da igram ovaj NBA. Kako odigram na neke debilske ekipe koje postižu manje poena, oni se raspucaju k'o Sparsi i Roketsi. Probaću samo s penisom ovih dana, nema 'leba od ovog NBA-a. Makarone, kad realno gledaš, i trebalo je Portland da dobije jer su objektivno jača ekipa, ali ja nikad ne bih stavio protiv Klivlenda jer sam opet počeo da ih gotivim otkad im je Irving u ekipi. Usr'o je čovek Lilarda, usr'o. Ali obojica su već sad vrh igrači, ne smem ni da zamislim kakvi će tek biti.
људи ја не знам да ли сте сконтали ал у последњих недељу дана машимо ко луди. ја јуче ухватио 1 од 6 и то фереиру у 93. минуту. Остало све туга. челзи из кеца игро они морони приме два комада у другом. Неко је бацио клетву на нас
Sve sto sam ja igrao napisao sam i ovde iz najbolje namere....al jbg,luda noc skroz...juce sam uhvatio kvotu 8,al evo nocas Portland sjebe...sta da se radi.
Ubi Jovanovski ovu :D Jebiga, gledao sam, ocajna Safarova, a vodila u 1. setu 4-3 i serva..al dzabe...bas je u losoj formi....ne odigrah sinoc nista prespavah pola dana, fala bogu...sacuvao sam pare...
Sve sto sam ja igrao napisao sam i ovde iz najbolje namere....al jbg,luda noc skroz...juce sam uhvatio kvotu 8,al evo nocas Portland sjebe...sta da se radi.
Ma zajebavam se, nisi ti kriv :)
jebem im majku portlandsku nikad ih više ne treba igrati.
Где нађе овако велике квоте ?
http://i.imgur.com/RW6k7.jpg
Oće neko analizira sad za subotu, ponudu?
jos ce da me obori zvezda
Sepi - Istomin preko 38.5 gemova
Toronto - Čikago 2
Orlando - Indijana 2
Boston - Nju Orleans 1
Oklahoma - Denver preko 209.5 poena
e ako me samo zvezda obori na tiketu, jebacu im milu mati
могла је рома да га метне пре продужетака да ме испоштују ко навијача, да бар они прођу на тикету. Ал јок, у 97 побједише
Jebem ja zvezdi mamu u pičku. Eto.
Jebemu sunce i zaraguzi.
Fin tiket denisxe..
Vrhunski za LeBrona,moglo i da se shinglira :)
EVO GRANATE! Atlanta-Bruklin 2 @2.85 Atlanta suspendovala Josha Smitha za ovu utakmicu nocas a i onako su u k-u-r-c-u!
Маћоре, води атланта 20 разлике
Gazi, Safarovu ja igram da dobija 2:0...odakle ti dvojka, osurice je safarova :D
Safarova - Jovanovski 0:2
I za Portland se provali Deranje... Kud te i ispratih, nekoliko puta te pratim i uvijek se provališ.
Ja ne znam da li ikad više da igram ovaj NBA. Kako odigram na neke debilske ekipe koje postižu manje poena, oni se raspucaju k'o Sparsi i Roketsi. Probaću samo s penisom ovih dana, nema 'leba od ovog NBA-a. Makarone, kad realno gledaš, i trebalo je Portland da dobije jer su objektivno jača ekipa, ali ja nikad ne bih stavio protiv Klivlenda jer sam opet počeo da ih gotivim otkad im je Irving u ekipi. Usr'o je čovek Lilarda, usr'o. Ali obojica su već sad vrh igrači, ne smem ni da zamislim kakvi će tek biti.
људи ја не знам да ли сте сконтали ал у последњих недељу дана машимо ко луди. ја јуче ухватио 1 од 6 и то фереиру у 93. минуту. Остало све туга. челзи из кеца игро они морони приме два комада у другом. Неко је бацио клетву на нас
Јел се десило некоме ко се клади преко Моцартовог сајта да му се одложи утакмица ? Рачуна се квота 1 по истеку кола као и обично ?
квота 1 ако се не одигра у року од 48 сати
Ubi Jovanovski ovu :D Jebiga, gledao sam, ocajna Safarova, a vodila u 1. setu 4-3 i serva..al dzabe...bas je u losoj formi....ne odigrah sinoc nista prespavah pola dana, fala bogu...sacuvao sam pare...
Ma zajebavam se, nisi ti kriv :)
jebem im majku portlandsku nikad ih više ne treba igrati.
Uplatih
Zalgiris - CSKA 2
Poljska - Srbija 2
Djokovic - Stepanek +27.5
Ulog 1000
Dobitak 7000