Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Једанес!
Гле ово: http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1141#post_2318672 15. марта је то било, од тад ни динара нисам дао на клаџу, а тренутно имам 150 на рачуну.
Svaka cast. ja inace isto od 15og marta cuvam svaki padnuti tiket. i pisem na papir dobitke. Bas cu sutra da proverim kakvo mi je stanje za mesec dana..
Плашио сам се да неће бити, али јесте ми занимљиво и овако, што је до јаја.
Јави, баш ме занима како стојиш.
Hmmm... taj Dimitrov mi je uvijek enigma, izbjegavam ga... A, kako odmiče turnir, Rafa će biti sve sigurniji u sebe. "No bet"
Neće pući, ima najlakšeg protivnika u QF. Od svih četvrfinalista. Što po navici, kad je igrao finale prošle godine?
Pa po navici da kad je povredjen, dozira ucesce na turnirima, i uglavnom igra meceve u 3 seta do tad. Najsladje pare su mi bile kad sam pre godinu ipo dana, valjda nakon one njegove fantasticne serije, pred zavrsni turnir u londonu, igrao da ce ga Nisikori dobiti 2:1. Kvota je bila 14, i nikad sladjih 7000 nisam uzeo :)
Od tad ga stalno cekam da pukne kad je rovit.. mozda ce ipak proci jos danas, a onda sutra puci..
Razmišljam da odigram na Bohum-Sent Pauli 2, 3.10 kvota,mnogo mi se sviđa
Igrajte over 9,5 Tsonga , live, ja nemam ponudjeno to :(
edit ima sad kod rez 1:1 1,50
edit 2 Tsonga pobjeda 2,15 kod rez 2:6,4:2
Medvedice daj neka 2 tenisa, sto picinju oko 1... Gaske? dublovi?
Deranje, ja sam odigrao Gaskea vise od 21,5. Moze da se proba i H2. Posto mislim da moze Fonjini da mu uzme set
Gaske će dobiti ljepuškastog Italijana 1,40 (s.t.), Nole takođe 1,10
ostalo ne znam ;-)
sta mislite za Bryan-e?
Bra'o Conga
Nemojte nikad igrati fudbal na foru "treba da bude tako". Nikad.
Efes - Olympiacos 1 1.7 ; 1&143.5+ 3.05
Bohum - St. Pauli GG3+ 2.15
Go Ahead Eagles - Eindhoven pp2+ 1.95
Gasquet - Fognini ug 21.5 VISE 1.85
Ako je granica gemova na Djokovica 19.5, znaci da ako dodje 6:0 6:0 6:2
To je vec prolaz?
Плашио сам се да неће бити, али јесте ми занимљиво и овако, што је до јаја.
Јави, баш ме занима како стојиш.
Evo sad sam uradio presek. U plusu sam 1780 dinara. :)
EDIT: Tako je papete, zbir svih gemova mora biti veci od 19,5 (ili manji, zavisi sta si igrao)
EDIT: Samo sto to ne moze da se desi jer se igra na 2 dobijena seta :)
Da, samo sto taj rezultat ne moze da dodje jer se igra u 2 dobijena.
kao sto rece gazi :)
haha to sam tek sad skontao.
Ali opet dovoljno je 6:4 6:4, ali me nesto vuce da ce biti 3 seta ovde.
Gazimudo sta mislis za CSKA? Efes mi nije bas siguran, jbm mu mater...
Pa kako onda digram