Кладионица

  1. Kad spomenu Ernangomeza podseti me na "malog" ernangomeza, vidim - ne vidim ga u Realu, on zdimio u Nikse. Jesu braća oni?

    I koje su prognoze Niksima kad ih već spominjem ove sezone, koji su im dometi? Gotivna mi ekipica skroz.

  2. Aj sačekaću malo sa lupetanjem oko en bi eja dok se ne završi Evroliga, neko još čeka nešto, ko je meni kriv što sam sve popadao.

  3. ps
    Darusafaka sut iz igre 13/35 jebote

    Imao sam igrača sa šutom iz igre 3/20 :))))

  4. Poceli solidno da igraju, gledao sam ih protiv portlanda pre 2 dana ono, porzingis zver jebena sta ce da radi, karmelo standardan, rose nece nikad opravdati potencijal,ali solidno, igra za tim koliko sma video, dzenings i li popune tu i tamo, imaju niksi potencijala, uigravaju se, ali ne verujem da mogu sad nesto vece
    Eto amaterski pogled Xd

    Slikavam posle kako nastavljaju da me jebu u picku svi ne da mi se da isplivam niakko

  5. Jesu braća, Dio. Pa ovaj u Niksima ima finu statistiku, mislim s obzirom na to da je ruki, da nije nešto izvikan kao neki drugi (pa će onda oni uvek da igraju, kakve god gluposti da prave). A dosta rukija naglo napreduje tamo negde posle ol star meča, do tad ne može nešto previše da se očekuje od njega, ali da sam ja na njegovom mestu, za sad bih bio zadovoljan.

    A o Huanču u Denveru imaju baš dobro mišljenje, njih sam dosta pratio zbog Jokića. Kažu da baš ima potencijala, sviđa im se što igra hrabro i mnogo očekuju od njega. Mada teško ove sezone, jer je on prirodno četvorka, a ispred njega su Farid (o kome se stalno priča da će da ga trejduju, ali on ove sezone baš briljira, bem ga baš) i Dorel Artur, sasvim solidna četvorka (bar za rezervu, ima šut sa poludistance, tako neka četvorka koja što se kaže razvlači) + što su igrali onu petorku sa Jokićem i Nurkićem neko vreme (ali ne verujem da će taj eksperiment ponavljati) + što njihov trener najviše voli neke niske petorke gde Čendler ili Galinari čuvaju protivničke četvorke. Teško će se tu naći neki minuti za njega, osim ako ne bude nekog trejda ili više povreda. Malo su ga isprobavali i na trojci, biće on dobar svakako, da sam ja na mestu ovih iz Denvera, baš sad bih gledao da trejdujem Farida plus nekog beka jer ih imaju milion, a da dovedu... pa jebem li ga šta da traže. Ali čini mi se da su baš pretrpani na nekim pozicijama. Možda i ovog Nelsona da oteraju, a da dovedu nekog malo boljeg iskusnog pleja, dok Mudije ne ojača.

    Ovaj tim Niksa bi se pre jedno 4 godine borio za titulu, sad se bori za plej of :) Mislim izboriće se verovatno, samo nek daju Porzingisu potpunu slobodu, nek Entoni puni i dalje, ali da ima malo manje lopti nego inače (jer je letonac stvarno igrač koji može da bude jedan od onih vanserijskih igrača koji se jednom rađaju, naravno uz još dosta rada i malo sreće... iako su svi igrači rođeni posle 90. govna, što reče Prov :) ) i, što je najvažnije, da ih mimoiđu povrede, naročito Nou i Rouza, koji su baš podložni tome.

    Ja više ne mogu normalno da odgovorim na neko pitanje haha stvarno nisam čitav.

  6. ajde andersone pls pls pls

  7. Idi lecki u picku materinu hahaha

  8. andersona nikad ne bih stavio na tiket, ali sam nesto od nikolasa morao prepisati jbg, verovatno ce mi samo on uterati kurac

  9. ali ipak srecna slava nikolase, nece se somara ljutiti na tebe nikada

  10. Pridju na dva i krenu opet da jedu govna i evo opet osam razlike pa jebem mu bre mater jebo vas i blat i evroliga i dogus grupa i semih erdogan vas jebo

  11. I tebi blat jebem majku ako ova tehnicka ne donese neko budjenje ili neki kurac nesto

  12. Somaro da se izvines nikolasu sada za sumnju.

  13. Na tiketu majonez vidim...

  14. cedio mitisere ali ozbiljno hahah

  15. I okrece darusafaka opaaaaa ajmo momci mili

  16. Somi i ja prosao na tvoje skokove sve povlacim dok me ne sjebes opet pozz BAKERO !!

  17. pozdrav prijatelju, voleo bih da tim parama kupis dosta sreće druze

  18. A jebem ti sta serem koji kurac

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.