U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://i.imgur.com/pK0OktB.jpg
petarpanpezos
hull wba 2
liverpul sanderlend gg3+
aston vila 1
torino 3+
svonsi kirstal palas 3+
Swansea City 7+ nema na čemu
jao ljudi drug mi je poslao poruku za sutra, treca srpska liga, on igra u jednom timu pa mi je napisao da ce biti namestena mozda, znace se u toku dana, poslacu svima pvt veceras
Celsi Tot iksara ko kuca I malo golova.
nemoj mi reci da je to za engl ligu dojava jer ne verujem ne verujem to sto vidim to sto cujem
Moj predak koji se borio u rusko japanskom ratu ozenio se na kamcatci, Roman mi dodje ujak iks igrajte sigurno.
Cska gol u prvom 3,4 kvota
Nema na cemu
Edit: salio sam se, nisam ja ovo zategao hehe
Ajde.
Čim padnem pustim ovu pesmu, nekako mi lakše jbg.
https://www.youtube.com/watch?v=ruKrY0TM4EI
FADJO jel ti predak Lekso Saicic
shomy salji
Znaću tek posle 6
Hahahahaha ok brate. Ko ce docekati jebem ti
Skauzere odakle si
селе девојано млада
iz Srbije brale iz Zemuna grada
Ajmo zatezati braco, milan i celzi-kvota mala je ajmo pojacati sa sigurnim pobedama idemo samo jako samo marina tadic samo bahato samo maya berowic
ali danas u balkanu igram svonsi 1xi2+ i gledam nema u listi jbt, ja da se ne cimam da me vraca ako nema ta igra, stavim 1xi2-5 posto to ima u listi, reko ako prebace 5 golova da ga teram u kurac bas, kad ono medjutim...
u balkan betu mogu eventualno kafu da popijem, ne znam da li sam ikad tiket dobio u toj smrdljivoj kladionici
Kvota na bešiktaš uživo iznad 5, poluvreme 0:1, ja stvarno ne znam šta više čekate. Ja ne bih čekao ni sekunde, no nemam ništa na računu, a nemam ni 'vako, preskočiću neki dan.
Edit: Mada je ovaj istambul basakzehir prvi, ali šta kurac istambul basakzehir. Kec.