Trazim tikete gde su mi hteo sam da vam okacim da vidite bedu bednu i imao sam jos jedan sa igracima ne znam gde su mi sad sam dosao sa svadbe neke kolega debil se zenio zena mu ima dva prezimena sada budi bog s nama sta je s ljudima valjda mi nije zena bacila imam neki o secaj ludi kazi mi da to nije istina da sam tebi je di a pa me ponovo s ludi
Nisam očekivao da će doći do ovoga
https://www.youtube.com/watch?v=R9n3irFYlkg
Najlepši smo ovde na kamerama
Svi su za nas samo amateri
Mi smo noćas glavni Čendleri
Ovaj džamir nelson iz denvera isti filip čović kad ga vidim na terenu samo malo tamniji hahah
hahhah to je to za obojicu si se pomolio, ovaj da trpa moj, a ovaj njihov da stize da ne bude BO
Haha kakav crni blow out, ovo egal meč
sta rade sa tricama haos, samo ovaj mucenik promasi :D
Cendleri i kazins ce uci, nemojte se cimati ljudi
jbt ladno marina peva otrove ti mi dođeš kao lek
svaka čast!
Ti ovo da ne znaš?
iskreno brt, mislio sam da je to cecina pesma
valjda zato što uvek na preko 0,8 promila kad je čujem
Prvi put sam večeras pogledao u sat a ono 23:16, neće valjda na 16 da stane Čendler sve mu jebem
Trazim tikete gde su mi hteo sam da vam okacim da vidite bedu bednu i imao sam jos jedan sa igracima ne znam gde su mi sad sam dosao sa svadbe neke kolega debil se zenio zena mu ima dva prezimena sada budi bog s nama sta je s ljudima valjda mi nije zena bacila imam neki o secaj ludi kazi mi da to nije istina da sam tebi je di a pa me ponovo s ludi
Brate, ispevao sam 3 pesme, gde može da stane
Evo haha
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2711#post_3643868
Nece na 16 nego na 23 opaaaa
somi pisam ti usta u napred majmune, posle cu da se izvinjavam po potrebi :D
Evo ga, krađa pa faul koš, izlazi lagano, na 16 je sad.
reci ostane na 16 ahha zapalicu leskovac
Ahahaha kakva legenda Nelson, pa on ne može da dobaci odande
E sad se pomoli da ne bude blou aut, Armine
Izašao, e jbg, nema ga nazad do kraja, samo da se šomijevo prokletstvo obistini xd
Hahah sad će da se odlepe ovi na +20, što bi se vraćao realnololo