Кладионица

1. Doncic pusikarevic i ovde i na fantaziju

2. Mada slepac je on, nema šansi da izađe (skroz sam zaboravio na ovo jbt)

3. Симоновић 12,5 мање 2 квота у максбету
    Колтон Ајверсон 9,5 мање

4. Ovog Vanamejkera nema svrhe ni da prozivam, on ni ne pokušava da asistira

5. Popuši mi kurac baskonija, majku im jebem. Ja igrao keca, Real uhvatio minus i čekao bi jos olimp za pare. I mislih da uživo igram dvojku al rekoh nece valjda. Koji kurac i igram ovu u pet, sve popadah. Dajte mi dva najsigurnija igrača.

6. Ajde bre ajone sto drkas kurac daj kos

7. Pocinje polako pritisak da mi skace, 8 je imao na poluvremenu osecam da ce biti pusikarevic

8. Treći put u tri nedelje će me Vonamejker uzjebati. I treba kad sam idiot jebeni.

9. Real na -10,5 ne sme da se propusti trenutno

10. A ajon nabi 3 faula za dva minuta jebo te dan te jebo ladno ce mi ga uvaliti u guzicu

11. Сад је 7,5 и 1,60 (максбет) ако дигну до 10 треба затегнути

Ајде враћај Донћчића шта га одмараш има 16 година може волу реп да ишчупа

12. A sve lopte na rejesa pa nije sugav ajon mamu vam jebem! Evo ga izadje sad hahahaha a jesam neke kurate srece e

13. Brt sprdao sam se jbt

14. Aj vrati ajona pls pls

15. Pusti me u kurac, imam real na -3.5, hvatao baskoniju h2, ovan glupi jeb'o me real da me jeb'o i kad ne poslušam sebe samog.

16. Не памтим кад Реал није дао 40п за 3/4... у реду изостанци ал мучно је за гледање капирам да би се и Ривер Андора омрсила

17. Darušafaka poklon, trebali ste to igrati, a ne Vonamejkera debila haha nubine

18. Sta dade doncic au

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.