Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pusticu te jos sutra da se izvuces ali budi oprezan ne igra zvezda sutra
A ona dvojica izijem nub i dotas papetmaster ako.naidju neka kazu jel ima tackica onih sta cute koji djavo mora se vaditi ono od minesote
ma sisaj ga, dobićeš patku, veći si baksuz od radmila (solidna uvreda xd)
odlicno sh :*
Pa nisi me mogao gore uvrediti :(
I ja sam prepisao jedan slican i sve pao hahaha
Došao i Braun, doviđenja prijatno
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1368-9792971-1457
Jao završavajte meč da zatežem en bi ej, ne igraju Karmelo i Rouz protiv Golden Stejta, mogao bi Porzingis da ga da po plusu
aj neka neko banuje mareta ovog
I mare? Sta cemo sad?
Papete za tackice sam te pitao
kakve tackice nisam video ozb
aha vidim cekaj
Kolika je granica, lečki? Daj da te poslušam, imam još nešto na računu.
20.5 u sokeru, kako tol'ko jebote, je l' mnogo visoko ovo?
Uvek je toliko na njega
Mislim ne uvek, od pre mesec dana fazon
U mocartu 19.5. Brate, prosek u sezoni mu je 20.6, tako da, ono, tu je :) A još bez ove dvojice, uzeće još više šuteva nego inače. Naravno, niko ti ne uvrće ruku, ja rekoh da podelim šta ću ja da opalim, ako završe uskoro ovu utakmicu dok mu ne dignu granicu, jebo sam ih baš.
Au ps, sinoc oklahoma bila i doslo ne prcam te
Ajde pap, mozda i veceras ima nesto