Кладионица

1. treba mi wba gg3+ za 6k,
    Lester mi uleti u zdnjem minutu x2,2+
    a i whu je dobio penal pa je i to uletelo. I midlzbro 3+ (bila fina kvota 2,15)

2. Sad mi krvava vadilica poćinje sa manča 2, što je igralo 99% srba, i što će kurac da dođe al jebiga.

3. Tenerife protiv alkorona 3+ 2.20 kvota fina kvota lepa kvota.

EDIT: Jebote sumrak počelo nisam provalio.

4. IBRAKADABRA MAJSTOR! Koliko čoveku treba malo da mune gol. Majstor.

5. Dangubić dao 16 poena, a Gudura proda ovako eh

6. Gudura je prodaja jedno mesec dana već u nizu brt

7. znam, zato sam ga i igrao jbg

8. Ovo sto kaze dio ima vise od mesec dana da nije uterao u plus ne znam sto mu nisu jos spustili granicu nego samo za poen...bukvalno se mogao igrati uz plamlija slukasa i kurbanova

9. Kanio sam ja igrati njega minus, al jbg, on svaki tren može da prokine, da zapali mrežicu xexe, al stvarno je tako, nije se igrati s njim jbg.

Kosovac jesi video Plamlijevo zakucavanje jebeno preksinoć?

10. Nisam brt znam samo da je burazer za plus xd

11. Okaci ako ima jbg

12. Ocekivao sam surovije nesto xd al gotivac je plamli samo dok mu ne dignu granicu haha

13. Haha pa brt sam uzeo loptu preveo je sam preko pola, prošao dvojicu i reverse, pritom se zove PLAMLI jebeni, po meni nemaže surovije. xD

Mada da priznam, surovije mi je bilo uživo nego sad iskreno govoreći.

14. rekao bih da je plamli minus veceras protiv gsw-a mocnog, 10.5 granica hm

15. Gsw bas prima sa centarske pozicije pogotovo sad kad igraju mekgi i ostali daunovci, pachulia povredjen jos koliko znam

16. Necu junajted nesiguran mi, necu paok jer su jalovi, necu sosijedad jer su sosijedad, necu psz jer me jebu ko vola ove sezone necu salke jer su morali stari, necu viljareal smrdi mi necu atletiko jer jedu kurac ove sezone necu ni milan fiks ajde viner jbg i ajde AUGZBURG da stavim volfsburf nije dobio kuci 6 meseci jebenih al ogradim lepo sa X2 za svaki slucaj i jebeni volfsburg bas sada odluci da pobedi dabogda prosli ko oni brazilci sto izginuse.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.