Кладионица

1. Zajebavas li me brt

2. Ladno je promasio ceo gol iz penala imbecil pa zelim mu sve najgore u zivotu eto

3. O živote lutalico odustanem od Sevilje 1 jer HOĆU SIGURNO SAMO DA IGRAM NEĆU DA JEDEM GOVNA, Sevilja 3:0 u 30. minutu a odigram KRVAVI MUSKRON 3+ JER TO JE SIGURNO u pičku aterinu i moja logika i sve u kurac

4. 4:0 VITOMIR DAO I ON GOL PA JEBATE

5. Pa imao si tip sevilje, ja dao. Samo opet da jebem mater onom imbecilu sto je promasio penal dal on zna koliko me je kostao crko u najvecim mukama dabogda

6. Bio bih u plusu da je covek dao penal a sad imam sto evra u dzepu eto. Nemam cak ni evre da vadim najnize sam pao

7. Sad cu da ulegnem jebate na nba i nek ide sve u picku materinu ni cigare mi ne trebaju

8. A pogledajte samo prvi post na prvoj temi kladionica hahahaha oni ovih problema nisu imali xd

9. A imao sam i video sam i hteo sam i ja po svojoj logici to da igram, al prekopčam u sekundi crv sumnje se uvuče i odustanem, a neće da se uvuče kad igram jadni bedni memljivi muskron ajoj majko vidi postave pa koga oni da pobede sa ovolikim jugoslovenima i samoproglašenim republikama i sve u kurac.
    http://www.flashscore.com/match/EwRjxq7k/#lineups;1

10. Brt ja s obzirom kolko sam puko za 5 dana nisam bas u situaciji da ovo izjavim ali jebeno dobro poznajem fudbala i gadjam ovo govno 4/5 skoro pa racan rezultat ali taj peti me jebe nerealno. Tj ne jebe me peti nego da neko primi dva komada za 2min, da neki degenerik promasi penal, da pajseri naprave dva crvena, da golman kikse u 90+5.... Ne znam, najpametnije je ne kladiti se vise ali evo sa zadnjim parama sam sevno na nba 7 igraca sa stotkicom poslednjom i to ako verujete ne znam ni koje sam stavio kako je kino izbacivao brojeve tako sam pisao igrace a plus minus sam odredjivao tako sto je broj paran i neparan. Eto ako to ludilo ne upali i ne dekne mi 900 soma bez bonusa ja evo ne znam. I necu ni da gledam koje sam igrace igrao praticu veceras tekme pa cu se radovati raznim plusevima i minusima jer neznanje je majka haha

11. Kari 27.5 +
    Irving 24.5 +
    Džordž 21.5 +
    Galinari 17.5 -
    Kanter 13.5 -
    Lejkersi 52.5 - 1.poluvreme
    Minesota VH1 6.5
    Golden Stejt - Portland 226.5 +
    Kvota: 111

12. Cekam Benfiku za 1500 din oujeea.

13. Thilmo
    Ti si se seronjo dosta ispromašivao, što znači da tome mora doći kraj. A to je upravo danas, daj neku kvotu 4-5 futbal da bude. Ja pratim sa crvenom ili dve.

pre 13 sati

Ja pratim sa crvenom ili dve.

Thilmo
    Cekam Benfiku za 1500 din oujeea.

pre 6 minuta

Kvota na Benfiku 1.4, znači odigrao je 1.4 kvotu sa hiljadu dinara bravo tilmo! xD

14. Hah, liar liar pants of fire

15. Ja sam igrao na par tiketa kombinacije

Adams +
    Kanter -
    Entoni +
    Lavine +
    L Vilijams -
    Buker -

I neke poene jos ne znam ni sam sta

16. кад смо већ у оваквом расположењу, само да се најебем милосне мајке франкфурту мртвом јебем ли им аеродром ја!

ставим само енглезе на тикет, реко' не гледам ништа друго, вест хем 1, мидлзбро 1, сандерленд 1х и 0-3, манчестер 2и0-3, и дебил као, дај да ми манчестер не буде једина у том термину од пола 7, кога да додам, е види немци, дај гол-гол.

и шта, све до јаја, волфзбург поведе на време, и онда ови слепци наступају. промашена солидна шанса, па пенал омашен, па им не свира још један чист пенал у 86., па у 88. промаше шансу 1 на 1, ма марш у пичку лепу материну сто вам мајки јебем.

17. Zajebavas li me?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.