Кладионица

1. Prekjuče samo na bogdanovića za poen, juče samo na guduru za dva, noćas samo na lilarda, opet krenula crna serija jebena

2. Ja ne znam sto je ova kvota na bornmaut ovolika koji kurac klasicna domacinska ekipa slabo daju bodove kuci. A sautempton los na strani jbg plus im je gol razlika 14:15 na 16 utakmica to je manje od dva gola po tekmi. Al bornmaut se gruva sa golovima tri je prosek. Ja ovde moram 1X da opalim jbt 1,5 su dali.

3. Ja imam neki osecaj da ce Monako da odvali od zivota Lion.

4. E PSZ ove godine treba izbegavati, ne znam koji im je..

Tri puta su me bacili ove godine i to za ozbiljne pare.

5. A jes ono mnogo utakmica pseto, al tako obicno igram.

6. Monako ce ih vrv ubiti a ako tako mislis onda igraj winner 1 jer ti je veca kvota od 1X a ipak imas osiguranje ako bude iksic

7. Ja imam neki osecaj da ce Monako da odvali od zivota Lion.

могуће.
    кад су у 14.колу играли против марсеја кући исто сам био мало скептичан као и сада.
    оно 3:0 пп, 4:0 крај...

ЕДИТ: Сад бих играо pp1Vki1 (1,70).

8. Trnavac siti arsenal deluje kao sigurica ali zato akax psv brate...pa dve najbolje odbrane u ligi jebate ne bi me cudilo da 0:0 bude tacan rez pogledaj im poslednje meceve skoro svi 1:0 2:0 0:2 ja to ne bih igrao.

Monako mi je isto fiksina danas ali viner ide tu.

Djenova palermo sta reci palermo je kerov kurac s tim sto se za velike pare nikad ne igra protiv zadnjeg. Lever protiv ingolstada isto s tim sto su mi oni mozda i sigurniji od djenove

Nica ima rezon, treba da se odlepi od psz-a ali su mene prosli put bacili u istoj situaciji, oni na moj tiket nece ali ih subjektivno gledam da znas. Nica, psz i roma = 6 tiketa ps-ovih i vise od soma evra manje

Znaci da rezimiram ukratko: izbaci taj gg na ajaksa brt ionako je to radmilov tip xd

9. Ок пс мада се то са ГГ никад не зна. Све зависи како се отвори утакмица.

http://www.vranjske.co.rs/info/врањанац-на-уложених-20-добио-1028160-динара

Јел ово реално? Да погоди два контра прелаза, једну 1-х и једну х-2 а ја не могу јебену дуплу шансу.

10. Nije moguce

Brt ne sa gg nego se ni sa cim nikad ne zna ja sam ti rekao sta mislim a ono brt moze da dodje i IggIIgg

11. Bornmaut 1X
    Napoli winner 1
    Monako winner 1
    Lokomotiva zagreb sw1 (winner 1)
    Siti arsenal gg

12. а јеби се сад си ме поколебао за ајакс, ево гледам коју уместо тога, и с том ћу да ујебем ствар.

едит: нема четврте, наполи, леверкузен и гг на арсенал. ајакс сам избацио, верујем псету (као џд).

13. Pa bolje 3 nego da ubacis neko sranje

14. боље, истина.

FaceCleaner
    acokg, da li istina misliš da je bilo popovanje? Opasno grešiš, druže. Ja sam to napisao fore radi, zajebancija. 9 krug pakla je za ljude koji su se do juče kockali/pušili/pili pa prestali, a drugom seru. A tačno je da nisam napisao tiket 5 dana ne što volim što me situacija tera na to :)

а ок онда, ништа, занемари.

мени ситуација дозвољава сад, моји спремају славу, ангажовали ме око пића и неких набавки ситних, па будале, хахах, ето извора прихода лаганог за трпање у кладионицу, ПА КАКО ПАКЕТ КОКА КОЛЕ ОД ОСАМ ФЛАША И ФАНТЕ ИСТО ПО ДВЕ 'ИЉАДЕ МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ У ПИЧКУ, гори сам од оних трафика што раде 24х једине у кругу од 2км.

и коначно ми ауто није увек у резерви, мислио сам да ми се лампица покварила лол, мораћу да запалим некуд на два дана кад виде шта сам направио џд

дакле овако:

наполи 1
    леверкузен 1
    арсенал гг

15. Hahaahha ciganine xd

16. napoli 3+ ili gg3+ lagano, uvalice torino jedan

17. Stićićete kletva roditeljska :)

18. Za 9 minuta het trik mertensa

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.