Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Eo sta odigrah danas. Al mi uvek frka kad igram totenhem, pa i napoli.
https://s24.postimg.org/6q9o66osl/Screenshot_2016_12_18_09_48_58.png
Adams +
Kanter -
Entoni +
Lavine +
L Vilijams -
Buker -
I neke poene jos ne znam ni sam sta
Ete, sjajno vece.. Buker jedini nije dosao a njega sam srecom imao samo na jednom a ubacio sam naknadno Lebrona jer sam procitao da mu treba 27 poena da preskoci nekog na listi strelaca, dosao plus odista, dosla mi 2 tiketa lagano.
acokg, da li istina misliš da je bilo popovanje? Opasno grešiš, druže. Ja sam to napisao fore radi, zajebancija. 9 krug pakla je za ljude koji su se do juče kockali/pušili/pili pa prestali, a drugom seru. A tačno je da nisam napisao tiket 5 dana ne što volim što me situacija tera na to :)
Neću da se kladim više nikad
Tilmo nemoj da mislis da ti kenjam nesto ali brt da nije ovo mnogo utakmica sa prebednom kvotom? Bolje nadji dva keca po 1,5 i to ti je ista kvota a imas samo dve tekme jbg. Ne smanjuje se rizik od padanja smanjivanjem kvota nego brojem utakmica, cista matematika
Skauz ja sam imao adamsa, kantera i vilijamsa. Mnogo sam minuseva imao taki brojevi izlazili...
Da li danas odigrati na mocni Leverkuzen koji ume prodat ume neocekivano izgubit
U zestokoj sam dilemi da li danas da probamo neki lajt tiket. I za to bi se stavio u problem ako padnem a vrv cu pasti, o zatezanju ne smem ni da razmisljam...
Ne razumem ps :)
Sta ne razumes brt imao sam ista tri igraca kao i ti
Samo nisam sinoc kad si okacio znao da imamo iste jer nisam ni znao na koje sam igrao xd
Ma ovo, kakvi brojevi ;s
Jel si prosao sta?
Nisam ni znao na koje sam igrao, haha, ti se cak vise ni ne kladis na kao neko "znanje" nego eci peci pec pa LMFAO sto bi reko moj ortak koji igra dotu
Odigracu u stvari neki tiket za 200-300 kinti sa 5-6 tekmi, takvi u 90% slucajeva padaju al makar da imam nesto kod sebe kao nadu za neke pare lepse se osecam tako, verujem i vi. Sad cu bacim tipove.
Pa rekao sam sinoc kojim sistemom sam odigrao, gledam kino ako izadje 17 ja mecem 17og a posto je 17 neparan ide minus
Prosao sam sitnis jedan me zajebo u gornjem sistemu drugi u donjem. Inace smem da se zakunem da je ovaj sistem bolji od svih analiza poena igraca.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2978#post_3664231
ps, скинем ограничење са головима (иначе бих оба пао) и продају само мртви ПСЖ и гол ВБА.
Данас...
Ајакс ПСВ ГГ
Леверкузен Инголштад 1
Ђенова Палермо 1
Ла Коруња Осасуна 1
Ница Дижон 1
Монако Лион т12+
Pa eto, svima sam dobar osim samom sebi. A cekaj, nije dosao psz? Znao sam jebeno da ce da se upuvaju steta samo sto nisam umesto njih stavio junajted ili paok nego frankfurt mrtvi X2
Изгубили 2:1
Шта мислиш за овај што сам поставио?
Dobro je malo sam iskuliraniji sada sto nisam od 4 izabrao jedinu koja je tropa ovako sam imao 50 posto sto je hm onako
Ne znam mili tek pocinjem da gledam sta ima, formu i tako to prokomentarisacu kasnije ako zelis a zelis cim pitas jelda
Ti si lud brt :)
A nisam citao svaki post, toliko dokon nisam..
E PSZ ove godine treba izbegavati, ne znam koji im je..