Кладионица

1. Pa jebem mater glupom arangizu baš za ovaj crveni i celom timu leverkuzena jer primaju gol od jadnog ingolštada koji je dao ukupno 11 golova do ovog kola, od toga 4 u gostima na 7 utakmica. Ni jednu krštenu šansu nisu stvorili za sat vremena slepci. Ma m'rš pička vam materina više.

2. ne igraju leveru bender,kisling i belarabi.bitni jako igraci.doduse, ja bi na slepo igrao 1 i 3+ i pukao.

meni monako najvise vuce na golove.

3. I šta sad majku mu jebem, igrač manje, izjednačiše usrano, da se nada čovek, ili će da brane i ovih 1:1...

4. Na jednom cekam monako viner, sto prepisah od pseta.

Na drugom monako 1x, barsu 2 i anderleht. Trebalo bi doć.

5. rekao bih lacio fjora 3+.igraju otvoreno i jedni i drugi.

6. Ja prepisao lever od trnavca, sasvim solidan tiket mi sjebali.

7. Siti arsenal gg
    Lokomotiva zagreb 1
    Djenova 1
    Monako winner1
    Leverkuzen 1
    Totenhem 1

8. i definitivno monako 3+.ovo je kolo kada gotovo cela francuska dolazi 3+.sledece kolo ce biti verovatno bedno sto se tice golova.

9. Јебем вам матер Фармацеутску!

А Ајакс дође онај ГГ, мада имао сам га 1Х

10. ne znam sto ste bili toliko sigurni u lever.i ja bih ga stavio na tiket,al ja se i ne kladim ozbiljno tako da ubadam rendom.cekam iznenadjenja.ne igraju im bitni igraci to je to.i jos se oni ingolstadjani nalozili jer su dobili lajpcig.

11. Ja da sam bio sig ne bih ga stavljao na zmijucu od 100din :)

evo neki NBA, sinoc sam promasio jedan par samo, veceras predosjecam katastrofu al ajd

Lenard -
    Vucevic + (jao koliko me puta prodao ali Radonja ga gotivi pa moram)
    Hayward -
    Vajtsajd +

igraci Bruklina po obicaju nece biti igrani

12. Ja nisam bio siguran uopste nego ga trnavac bacio ko rovca pa reko ajd da prepisem da ne mozgam kad sam na prvu pao na svom, jebeni bornmut.

Veceras cu nba opet po istom principu ko i sinoc al nemam muda da zategnem ko sinoc haha sinoc sam bio u nekom cudnom mentalnom stanju kao da sam zeleo da puknem pare, neobjasnjivo.

13. I monako gubi jebeno a.ima.53:17 gol rauliku i sve razmontira ko od šale i sad našao da gubi jebeno. Aukurac!

14. Eto koliko sam dobro gadjao danas...

Za neke male pare cu i skauza da kontriram od a do z, sinoc je dobro djagao znaci veceras kurcinela xd nou hard filings skauz

15. Monako dobio crveni, pa mars u kurac slepci jebeni.

16. Jos Monako cekam 3+ i slepci iz liona promašili penal

17. Dva nula vodi lion.

Ja cekam1x za pare, tj cekao sam.

Odavno se ne zajebah ovako kao sa monakom, jebeni francuzi pogani.

Nacija koja jede zabe i puzeve ne moze biti normalna majku im jebem sluzavu.

18. Vraca se monako