Кладионица

1. vraca se skoro isto kao i lester juce, imam i ja 1X

2. Монако даје наду са играчем мање, као и Леверкузен данас (матер му јебем у пичку ја)

3. Е управо о тој лажној нади причам.

4. c c c o jebate...

5. Za neke male pare cu i skauza da kontriram od a do z, sinoc je dobro djagao znaci veceras kurcinela xd nou hard filings skauz

Sta ti ces, pa JA cu sam sebe da kontriram jer ne mere 2x za redom onakvo vece, to je sig..

Imam na jednom ovog Beala + iz Wash, evo pre poluvremena ima fazon jos 5 pojena do prolaza ja ne verujem, ali nebitno skenjace me Vucevic ili tako neka lobanja..

6. Шта ради овај луди Палермо

7. Pa jrbrm ti..

Al dobro, nije mi toliko krivo kad sam bio ubeđen da dolaze. Jbg, zajeb samo takav.

8. lagano lacio i monako golovi uslo.

9. M.B. Da se napusi kurca malo nek mu slepi poruci

10. Hahahhaahha ja samo da se nasmejem evo

11. Jebem im majku u usta zvalava, toliko.

12. Jbt ja pre nedelju dana ne secam se da l sam pao tiket ili nisam uopste odigrao tu noc nba, ali uglavnom otisao sam na spavanje znajuci da nemam zivih tiketa, kad ti se samo trzam u toku noci da l sam sanjao da sam odigrao nekog igraca ili tako nesto, palim aplikaciju da proverim poene o jebem ti zivot prokleti

13. Ja na predslavi svi pricaju o monaku i leverkuzenu haha koji kurac gde ode ovaj svet, meni drago ja puko 2 soma danas idemo jebi bre voline

14. alal vera bogatasima neka idu skupima lazima

15. Haha Kosovari slave navečerje samo puca

16. Ozb?
    Srećna Slava Nikolase slaviš vidim...

17. Pa kako brt kod nas predslava glavna mada nisam kod kosovaca sada nego kod krajisnika al eto i oni rokaju i predslavu i sve ne mogu sutra nalposao keve mi

18. Navecerje, predslava kako god isti kurac al ima rezona jebes mu majku realno je sada vec sv nikola ono cekas ponoc docekas ga i to kosovci-logicni su

19. Pa tako sam ja slavio ove godine, docek slave taj

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.