Кладионица

1. Bravo arming, pripremas se da usvojim te

2. Hayward me usro na 2 tiketa, presao granicu za pola kosa, a na trecem ofc Vucevic. Ok not to play lista:

Leverkuzen
    Svi iz Bruklina
    Vucevic aka mali Radonjin

3. Pa tako sam ja slavio ove godine, docek slave taj

Haha, pa tako se i nova godina slavi, predvecerje predslavlje, i prođe ponoć i GODINA NOVA SVI NEŠTO ŽELE! :))))

4. па то је нормално, наверчерје, први дан, други дан. неки терају и трећи

5. Pa sto da ne brt sta fali da se roka

6. Јашта. Да смо паметни као што нисмо па да вежемо и Св. Николу и нову годину и Божић и српску нову и Светог Саву у једно.

7. Pa kako svabo od katolickog do naseg sta njima fali...mi samo ubacimo nikolu, pravoslavnu ng, stefana, jovana i savu

8. Pa ako kod tebe mogu svi zajedno da stanu, i nikola, i stefan, i jovan i sava, ok, kod mene ne može ;)

9. Silujes sada ok?

10. E a do jaja mi je da te zamisljam da izgledas kao mladi simon kapiten, bas bi ti stajalo

11. PAZNJA PAZNJA PAZNJA

Everton-Liverpul tacan rez 1:1 kvota 7,5
    Atl Bilbao-Selta Vigo 1&2+ kvota 1,95
    Ukupna kvota: 14,63
    Uplata: 1000rsd
    Potencijalna isplata uz pomoc sv Nikole: 14630rsd

12. Aek je pobedio djaninu u svakom mecu koji je igrao kod kuce ikada, ako nekome znaci.

13. Kajzerslautern 6 poslednjih meceva 0-2, od toga 5 ikseva, od toga 4 utakmice 0:0

14. Porto u portugaliji kao celzi u engleskoj, sigurna pobijeda i nista vise. I ovog caveza su zadnjih 5 puta pobedili bez primljenog gola. Mozda je veca sigurica cavez nula golova ako ostane 0:0 jbg mada ono...

15. Moze i maritimo 1X&0-3 bas igraju tvrdo jbt maritimo na 14 tekmi 9:13 gol razlika, vrv kec dolazi ali ko se opeko toliko puta kao mi nece alav biti

16. Statistika je kao bikini, otkriva sve a ne pokazuje ništa.

17. Koliko ne jebeš, ti kad vidiš bikini jaja ti poplave toliko da deset dana možeš da drkaš, Orasni.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.