Кладионица

1. aleksandar kragujevac xd

2. Sasvim solidan rodjendan je 13. maj brt

3. Sutra Barsa izlazi u najofanzivnijem izdanju što postoji
    Da se zna...

4. Hahah dobar skeč, kao kilogram je inače pa ti sad izmenio u kragujevac, dovitljivo xddd

Mrsko mi je da idem do kladionice samo da prepišem psetove prelaze za večeras, mislim da ću preskočiti, a baš tako i ja zamišljam rezultate večeras, po gol domaćina, op, malo nade, izjednačenje, e kurac, smor sad, daj samo da privedemo ovo kraju i idemo na kurve.

5. ps, dan narodne milicije bio nekad kod tita

6. Pa kazem sasvim solidan, da je 6 dana ranije bio bi vrhunski (kapiras ja sam sedmog hehe)

7. Jos jedan za ls:

Arsenal 2 , 4-6
    Napoli 2 , 4-6

8. Ko je rođen na današnji dan ja sam

9. pa sta se cestita koji kruac

10. a sretan jebeni ime ti je sretan XD

11. Srećan rođendan, mlatoni.

Evo ti poklon batler +, ali sačekaj još malo, dok potvrde da ova dvojica stvarno ne igraju. Ili barem vejd.

http://www.sportando.com/m/en/usa/nba/228170/dwyane-wade-and-rajon-rondo-are-game-time-decision-against-orlando.html

12. mlatoni brate moj sretan rodjendan pa da mlatonis ribe redovno XDDDD

13. Bokseru, super ti je onaj link gore xd

14. hahah ko u fudbal menadžeru kad pratiš one kuglice

15. Hvala, braćo

Ja večeras imam Vestbruka i Nurkića +

16. Srecan rodjendan brt

Jebem li ti ziru majku glupavu u picku ja da ti jebem

17. Ajde napoli budi drug daj gol u prvom jedan krug

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.