Кладионица

1. Armine jel osecas nesto da mirise?

2. Nadam se bar 10 k na račun Lukić u kladionici Soker

3. meni je dosta 1000

4. kladionica Soker takodje

5. Mirise na senlucenje u mocartu brt xd

6. Bregididžanum bregididžanum

7. Ajde ulegni jebate

8. Jel sad imam 120k? Xd

9. da si u nekoj stranoj kladzi imao bi cashout mozda 10k

a coakg garant prati i navija nego ne sme da pise nista jer ako ne daj boze krene po zlu pali se auto i za kragujevac xd

10. O mom trošku hahah

Drug čekao Sevilju neki dan u Engleskoj i još jednu za 4600 funti. Davali mu 900 pre početka prve

11. а јес' курац, него радим нека друга посла.

ма пратим само резултат, не гледам текме...
    навијам јеби га, наравно да навијам.

и нека псето не заборави да НИСАМ ИСПРАТИО. џд

12. Hmmmm zamisljam ovakav scenario: arsenal napada napada napada al nece da ulegne jebate i kad se izmore u 78-om sevne jedna coskara robena ono njegovo u levo i 1:1 i smore se svi i kao aj se izdodajemo za to vreme u napulju drama napoli vodi 2:0 od 64-og minuta posle guzve u sesnaestercu ali avaj kao po nekom sablonu realu sviraju penal u 83-em minutu ronaldo ga daje slavi kao da je zabo maksimalu u mocartu napoli krece po gol za produzetak ali pozadi je prazno kulibali sam dubinska kroata modrica bejl 1 na 1 sa rejnom i 2:2 sudija svira kraj veselje u domu mome. U londonu muk.

13. a coakg garant prati i navija nego ne sme da pise nista jer ako ne daj boze krene po zlu pali se auto i za kragujevac xd

Hahahahahaha

Coa rekao sam ti da ispratis i da sam ubedjen.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.