Кладионица

1. Ma daaaaaj jebenih sto dinara mrs bre ovakvi i ne treba da dobiju

2. Ali ova kladza jebe izgleda xd

3. u jebenoj josanickoj banji ovaj ima da zivi ko u cara jedno 2god

4. što nije odigro jedan tiket sa ulogom od 200din

5. mozda su mu lupili limit hah nada verovatno su 2 drugara kao aj i ja cu da ispratim

6. Ma da, ortaka dva sto posto ali popisam im se u tikete po sto dinara jebo ih somi23 u dupe da ih jebe sad bi prebio obojicu kunem ti se tu se stavi soma i roknes pola miliona i cao

7. Haha ja sam mislio da josanicka banja postoji samo u vicu xD

8. Ljudi Olimp je ubedljivo najgora kladionica sto se tice mafije Malo pre sam bio sa drugom tamo i neki lik izasao 100.000 din ubo'o obe utakmice Lige Sampiona prelaz iz 1-2. I onumu isplatili taj novac samo sto je izasao iz kladionice tri lika ga sacekala sa bejzolkom i polomili kicmu, oteli kofer i otisli. Pa gde ide ovaj svet.

U Krusevcu, lepo im je kad se uplacuje tiket a kad treba da se isplati onda se lomi kicma i oduzima.

Smejte se vi, ali zamislite sebe da ste bili na njegovom mestu da li bi vam bilo smesno da dobijete tesku povredu kicme i da vam oduzmu novac koji ste dobili

9. Kako doslo tako i otislo xd

10. Koja neistina za lomljenje kicme mogli su i samo da mu uzmu kofer i kazu aj mrs

Inace veci dobitci(a sto soma nije veci dobitak) se donose kuci igracu u dogovoreno vreme

11. I ja mislim posto je ovo napisao lik sa nikom niksss98 hah a 100k stane u dzep, e sad moguce da su ga sacekali oteli to, a sad ispade ubise coveka za 100k

12. Brate uzimao sam ja 100+ hiljada (eh, bilo nekad :(((() i nikad nikakav problem nije bio naprotiv, smeskaju se, odma isplate sve ok.

Znam za lika koji je uzeo milionsku neku svotu, i mislio da ce da ga startuje neki lik koji mu je vec trazio pare "da ga casti" u kockarnici, ovaj ga iskulirao, i cegao ga isti taj lik ispred, on rekao obezbedjenju, obezbedjenje izadje razvali mu nos na jedan xaxa.

A veliki dobici idu ili na ziro racun ili na dogovor, tj. kazes tad i tad cu doci, ili tu i tu hocu pare.

13. Pa i ako jesu nije niko iz kladionice ne bi oni sebi sjebavali posao koji vredi milione za budjavih 100k koje ce lik pre ili kasnije vratiti njima. E ako je vec laprdao pa neko izasao iz kladze i oteo mu pare ko ga jebe sto nije trazio na racun

14. Ja mislim da je taj lik sto je to rekao gledao belu ladju i ono fejk cukanje da im zamene torbe i uziveo se malo xD

15. Ma debil neki ko ga jebe nek pusi kurac. Sve i da je istina kako nije pobegao jbt ja da treba da trcim za milion dinara ne bi me ni bolt stigao

16. Da mi se na trenutak ucini da me neko "ceka" sedeo bih u kockarnici dok ne dodje jedno 5 ortaka posle bi castio neko bahacenje sto bih i ovako castio ako sam vec dobio milione kamione avione.

A tiket znas da si prosao, ne ides bez kurca.

Dajte neki nba, malo ima, ali potentno!

17. Kanter i novicki plusevi jaki

18. Okacio sam vec predlog za igrace. Ortaka bih zvao jednog da ide sa mnom fazon kad bih odigrao kod arene ovde u kraju bih otisao ko i svaki dan svi znaju da imam pistolj kod sebe xd (mada i bez pistolja isto nego eto cisto da ga pomenem hehe)

19. Ma daj da dobijem nesto jace pa nek nose ko im jebe mater lako cu za to xd

20. Sta cemo za radnicki sutra, ja gledam evo sa barsom nesto sa vezem bar na soma, al ne znam sta, najavljuju karanje, kaze enrike mozemo i 6 da damo, da daju 3 gola je 1,75, a meni zapalo za oko da daju gol u oba poluvremena 1,8

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.