Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Tugica
Sad Vengera kao kera da oteraju kao da je tu 3 meseca
Vidi ovog slepca sta je promasio
Ajde bre bajerne odjebi ako udjes 1-2 i 7+ napusite mi se kurca slepci jedni
Opa turio ga Notingem forest
E a isti mi kurac i ako ga da napoli, ulaze u 4-6 onda xd samo bajern da iskulira to mi je jos puta 2,55
Evo i Reala
Opaaaaa evo reala, sad je vec osetno
Ajmo sudija duvaj u pistaljku
Dobro je jbg, moglo je i bolje. A moglo je i surovo nego sam picka ne mogu da verujem da sam pustio ovo da prodje bez da uzmem milion
ритинг и њукасл, два проклетника
Lose u kurac, bajern preterao preko 4 i rusi kvotu 64, drugi za gol norica pih
е јбг пс, сутра осмисли па да испратимо сви и славимо колективно у некој моцартовој пословници.
или да им јебемо мајку колективно.
она вест о изостанку вејда и ронда, па то је тек сутра увече текма, ја мислио вечерас, не значи нам ништа. дићи ће батлеру границу на 27-28 ако не играју ова двојица... минус, шта.
Ja sam izuvatao jedan mali 5 tekmi gg 3500 :)
A brt jedem se sto sam "picka" kunem ti se. Mislim nisam picka svaki tiket mi je po soma jbt nego sto ja ne znam zasto nisam i 1-2 odigrao bukvalno krenuo i kao ma daj jedna mozda i udje al ne mogu obe... A ako vidis da sam na ovom drugom igrao dvojke vidi se da sam znao da dobijaju al da ovi moraju da jure pa ce povesti. To bi bilo bar 900k verujem da su 30 kvote bile
Smisljamo sutra neku ludnicu al ne ocekujem neke goleade ima psz i benfika da parkiraju autobuse jbg
jebem ti onog košelnog glupana i pre toga jebem žirua kakvu je šansu promašio kod 1:0. posle crvenog kartona jbg normalno da će da popasu kurčinu švabama
http://image.prntscr.com/image/a65a4fc0c2de4f609f8f6988a62e6f5e.png
Sedim malopre kod hrama u kaficu s Toncevim, po njegovom ponasanju, deluje mi da ne bi trebalo da bude problema sa dvojkom na Radnicki.
Pspro tips(salim se nisam puno razmisljao):
Nurkic 13,5 manje
Novicki 14,5 vise
Diandjelo 18,5 vise
Tj voren 15,5 manje
Bredli bil 24,5 vise
jos tvoja jebena kladionica ps cccc
http://www.t1x2.net/images/photos/77719/8637/e50e8a314daeae6c53e0d9cf.jpg