Кладионица

1. sinoc jebote oko 3 ujutru samo mi dodje nesto: OK JEBENO GOVNO SI I TO JE TO NECES PITI NIKAD NI SEKUND IZ ZLATNOG PEHARA

2. Izijeme moras ljubiti muske ruke

3. Boh ja sam samo preneo jbg otkud znam

4. Trazio sam slobodnu igru Zvezda nece izgubiti i Zvezda ce dati bar 2 gola, Meridian daje kvotu 2.4 po meni je to sasvim ok.

Samo da smislim da l da igram cistu 2 na RNis ili mozda RNis daje 1-3 gola (mala je kvota vrv), ili da igram RNis 1-2, majku mu, to je kriticno

5. Izijeme druze resetuj se, igraj nesto drugo, nemoj da pogledas uopste nba, ni kladionicu ako hoces, i posle par dana bar krenes od nule, ne juris da vratis pare ako si puko, ako nisi igraces jos opustenije, bice bolje, jebacemo neke drolje!

6. hvala dio znaci mi podrska, ko moze nek napise jos nesto rec utehe a ja cu zauzvrat napisati NBA tipove za nocas koji po mojim nekim procenama nece ni doci

7. Izijeme moras ljubiti muske ruke

zamisli dodje ti neka sila i kaze ako ne poljubis makaronceve sake umires i ti i porodica ti :D

8. A makaronac onako trpa sake u dzepove da ne mozes da poljubis a ti poskakujes od besa :D

9. a ne ne, ja sam mislio kao koliko su ogavne makornceve sake , pa kao sad ni smrt me ne bi naterla da ih poljubim hhaha

10. Sad će Makaronac da se pojavi i ponovi svoju priču kako ima inteligenciju daleko iznad proseka i kako je medicinu završio za pišljive tri i po godine

11. I kako mu takvom lepe šake ni ne trebaju

12. to prvi put cujem da je zavrsio fakultet

13. radjard nije fakultetski obrazovan kako sam cuo...

14. sta ce ti potvrda iz debilane da si pametan i da vrijedis

U TO IME

15. triput ura za radjard kuplunga hep hep

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.