Кладионица

1. Sanjao sam te papete

2. Hvala, znači mi dosta

Al za Tjesteninca se ne sprdam, pitajte ga jel završio neki faks kad dođe, a on će sam da napiše kolko mu je godina trebalo za to

3. Hvala ti puno Deki.

Radj, kako moze pre roka po bolonji?

4. Makaronac je fazon osamdeseto godište

5. Ležim ja tako na crvenoj kožnoj garnituri i gledam arape kako čitaju kuran i onako kao mačka svoju masnu meksičku glavu zalizanu a la Grof Božović trljam bez mnogo trenja o kožu kauča kad poče nešto da me svrbi u kosi okrenem se par puta da vidim dal me neko gleda pa počnem da bištim kosu masnu i nađem nešto se zakačilo izvadim ja to kao nogice neke da ima pa mrda njima kao ultra mali skakavac izvadim ja lupu da pogledam bolje zaneo se baš do jaja kad osetih vre dah nečiji na vratu sve me jeza prođe okrenem se naglo a ono ti papete proklet bio ovako me gledaš
    http://s3.crackedcdn.com/phpimages/article/5/4/1/42541.jpg?v=1

6. ne verujem... Baba mu je jos ziva.

7. Ako je on 80., recimo roditelji da su mu 55. znaci baba je mozda 32. Sto ce reci da baba ima 85 godina, sto i nije toliko nemoguce sam sam sebe opovrgo xd

8. Ljudi javilo mi se

9. Kunem vam se prividjenje sam imao

10. U vezi kladjenja je i to vecerasnjeg ako vas zanima?

11. Martinez 6,5 (valencia) over
    D. Booker (bayern) 11.5 under

dubl od lika koji dere kosarku posebno evropsku, martinez tip dana samo je u mocartu vec 8,5 a kaze lik da ga vidi na 10+

12. Dobro armine ako te ne zanima

13. Barselona gg|&gg||
    Dortmund gg|&gg||

14. па што не стави велико И него јуриш ове црте преружне аххаххах

е па добро, ако је богојављењски тикет онда се мора испоштовати јбг

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.