Кладионица

1. Ajde nis izdrzi pa da poigramooo

2. e jbg ps je l si zategao cisto nesto ?

3. Nisam smeo da zategnem 2 na zvezdu na poluvremenu na kvotu oko 8 ccc

4. Ko nema muda ne moze da dobije

5. Jesam arm: zvezda 2, nis 2, barsa 1 i dortmund 1 tu cekam oko 50

6. Ostrogami mi smrdela mi zvezda na 1-2, pogotovo posle onog pozitivnog VAJBA od sinoc, al reko nece jbg sve oci su UPRTE u njih posle derbija sramnog. Kad ono - medjutim. Vodja mora biti zadovoljen.

7. Pap gledao sam kvotu pored ove sto kuca u kladzi i spremnih 5k drzao u ruci i reko necu. Pa reko aj X2 na 2,9 i kao ma jok krenulo lose necu da se govnam. Ubedljivo sam najveci imbecil za kladjenje ikada

8. Osecaj > statistika i ''zdrav'' razum. Uvek bilo i bice jbg

9. Sa koliko si krenuo fibonaci samo placi? Ja krenuo sa 500 pa me smorilo cim sam dobio na trecem koraku xd

10. haha pa de ces sa 500 jebate?

Ovaj put sa 6k.

11. Promenicu nik u ja sam picka najveca kunem se

12. SINGLE:
    ULOG: 5/10
    02:30 P.Gasol(-12.5+) Vise 1.85
    Nema Leonarda i Aldridgea dobit ce koji minut vise i naravno dobit ce vise ofanzivnih akcija
    Dr.Nowitzki

13. Pa sa 500 reko da probam cisto, povukao sam bio skoro sve sa racuna secas li se sanja reko sam da se necu kockati al eto pomalo svratim ;/

14. Ubedljivo sam najveci imbecil za kladjenje ikada

Probacu da te nadmasim, namenio sam da odigram Zvezdu ono slobodnu igru 2.4 kvotu i na RNis 2.65 koliko je vec bila, ajde da sacekam malo do pred pocetak, "mozda nesto iskoci", legnem da odmorim malo, (ispostavilo se previse), ustajem gledam na flesskoru Cuku sam igrao XiliX, super, naplata, kad me samo preseklo u stomaku da je 20:05...........................

Ceo jebeni dan samo o tome pricam, samo to cekam, i bratu sam javio da igra, sad ne smem da ga zovem jer ce da me zajebava sto sam i zasluzio kad sam retardiran

15. Ja sam sebi delujem kao da lazem kad pisem ovo sto pisem ali je tako ne pomerio se sa mesta, zamislite samo koliko sam nervozan zbog toga

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.