Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Neko je okacio dva igraca danas aj nadjite to ako nije pocelo
Jedan poceo drugi martinez iz valensije +
jedan ti je poceo drugi je Martinez (valensija) 6.5+, al sada je svugde 8.5 vec
Svima se to desava sta ima da se pravdate, crv sumnje izjeda nas sve ooo zasto zivote donosino pogresne odluke, ooo napred zvezdo crvena zvezdooo
Armine aj daj neku hitcinu tamo na lol grupu da poigram, jako sam vesel.
Borusija i siti 2+pp
U gradu sam brt nemam pojma ja bih sad pustio nino vatra i vino
Nije mi bas za poigrati od veselja
ja odigrao ovo i neda se jebem ti boga oca
http://i.imgur.com/o6XHxkN.jpg
papete jel mozes da pojasnis malo ovaj tvoj sistem?
idem samo da izvadim lazanje iz rerne pa cu napisati poduzi post. Stej tjund
Izijeme taj sto je igrao to nije znao da Cukaricki igra bez 4 igraca iz prve postave
Ja sam to igrao KIXVPPX
O jebemti sunce da se ubijem samo sad dobro mi nije
ja sam odigrao ovaj tiket jebeno
Pojacavam
http://i.imgur.com/4Kpb9tZ.jpg
Ma jel ono danas sto si usnio oba daju u oba poluvremena
To sam odigrao, valjda nisam pogresno
Igrao sam i to da, to mi se javilo
Bog se javi!
Duga lista čuvenih kockara
Takođe kod kockanja nije bitno kojem sloju društva pripadate i koliki je vaš koeficijent inteligencije. Tome svedoči i činjenica da su kroz istoriju mnogi slavni vladari, naučnici, državnici, umetnici, kao i najveće protuve bili strastveni kockari.
Naučnik Đirolamo Kardano bio je italijanski renesansni matematičar, fizičar, izumitelj i kockar. Najpoznatiji je po svojim dostignućima iz algebre, ali bio je i pasionirani kockar i šahista. Napisao je čak i knjigu o igrama na sreću. Knjiga sadrži prvi sistematski proračun verovatnoće, kao i poglavlje o uspešnim metodama varanja.
Poznati kockar bio je najuticajniji francuski renesansni pisac Mišel de Montenj. Za života je više smatran državnikom nego književnikom, a važi i za začetnika onoga što se danas naziva modernim skepticizmom. Imao je veliki uticaj na pisce i filozofe, od kojih je jedan bio i otac moderne filosofije, Rene Dekart. Dekart je bio naučnik i filozof, ali je takođe bio i profesionalni kockar.
Čarls II je bio poznat po tome što je obnovio englesku monarhiju, a u narodu je bio poznat i kao „Veseli kralj“. Zbog velike ljubavi prema ženama, ali i zato što je živeo aktivnim kockarskim životom. Igre na sreću su na njegovom dvoru postale središte društvenog života.
Za Kazanovu se pričalo da nije bilo stvari za koju nije bio sposoban, pa je tako pelješio u kockarskim igrama plemiće po dvorovima. U 21. godini Kazanova je doneo odluku da postane profesionalni kockar, ali ubrzo je prednost dao drugim profesijama, shvativši da mu je ponestalo sreće i da ne može da se kontroliše.
Ne treba zaboraviti ni veselo društvo sa divljeg zapada Doka Holideja i Vajata Erpa. Dok Holidej je bio veoma obrazovan čovek, znao je nekoliko jezika, imao je fine manire, oblačio se kao kicoš, zahvaljujući visokoj inteligenciji i imidžu kojim je plenio postao je veoma uspešan kockar.
Arminng jel to ne igra Martinez?