Da, bas sam nervozan jer se molim bogu da na predsednickim izborima pobedi totalno nebitan lik i da partizan uzme titulu pored zvezde koja igra 1-2 sa trecim na tabeli. Hmmm oseca se nervoza da
ja ne razumem prozivke tipa evo odgovorio si mi ahaha sta sam ti uradio, prso si ne en ti si prso vidi sta si mi odgovorio na ovo sta sam ja tebi odgovorio ahha al nastavite
btw ps cestitam to su gvozdena muda u pitanju, neas ti tu sta, u zdravlju da ih potrosis i kupi djeci nesto xd
Na Suareza mislim ne na nekog od vas
Pseto el si nervozan sad
Gde ne i da je 34
Slusaj preokreti su moguci samo treba imati veru kao Terzic
Mada sada ispada da sam bacio jbg al da ga je dala benfika sta bi onda
Ja čekam x2 na psž za 1300din, ajmo kavani
xD
Al kao "telefonom slikano" pa lose, hahaha, pa nisi u africi covece da mangupiras motorolom bejbi.
Ajde bezi u kurac dosado, ahahaha
Da, bas sam nervozan jer se molim bogu da na predsednickim izborima pobedi totalno nebitan lik i da partizan uzme titulu pored zvezde koja igra 1-2 sa trecim na tabeli. Hmmm oseca se nervoza da
Dobro imas bolje izglede priznajem
ja ne razumem prozivke tipa evo odgovorio si mi ahaha sta sam ti uradio, prso si ne en ti si prso vidi sta si mi odgovorio na ovo sta sam ja tebi odgovorio ahha al nastavite
btw ps cestitam to su gvozdena muda u pitanju, neas ti tu sta, u zdravlju da ih potrosis i kupi djeci nesto xd
Brt 150 k > 14 k
A koliko je tek više od minus 150 k
Ps da postavi tiket ovde.
Ako je lagao, nek slika bombasovom motorolicom, nece se videti nista svejedno. Xd
Naravno bre da cu da im kupim za mene je samo marinica u cetvrtak ostalo je njihovo ne treba meni mnogo samo ponekad malo da se opustim
Tilmo ti si stvarno solidan debil
Pa slikaj tiket jbt.
Zelis da te opet svi iza leđa prozivaju kao kad si okacio onaj tiket zvezda ceska 1-1 a svi pricali da lazes.
Ja ovo zbog tebe radim, a ti mi tako vracas. Ok.
Neka bude da lazem ako ti je tako lakse ;)
Dobro je Tilmara dobro je
Ja znam da govoris istinu btr. Nego zbog ostalih zlih jezika.