Pa valjda znas da prepoznas tamu cemer i mrak kad se guras sa Dionisijem po psetovom cmaru jbt, jos Dionisijo ima zaliske pa sklizne lako, a ti onakav glavat se mucis... Zato kazem cemer, tamu i jad bi trebalo da prepoznajes i kameru losu
Hahaha, bombas, delovao si mi kao neko koga sam istrenirao do kraja i ne pada na moje provokacije, al zajebo sam se. Al si prso na ovo jos mi objasnjavas atmosferu i piksele kamere i to. Hahahahahhaah
Samo kazem nemoj da se ljutis
A jes jadna slika bila neki čemer vladao atmosferom i one trenerke na francuskom lezaju lolo
Hocu ja da je cimam xD
Ono 2005. cimnes kad vreme na dopunu bilo je
Odlicno, sreca pa sam 10k stavio na obe tekme 1-1.
Žali Bože 14 khahaha
Tilmo telefonom slikano losa kamera glupanderu
Izađoše Martinez i Buker, fala onome ko je stavio
Pa jesam li ja kriv sto je losa kamera?
Di Maria 50 posto ekipe
Pa valjda znas da prepoznas tamu cemer i mrak kad se guras sa Dionisijem po psetovom cmaru jbt, jos Dionisijo ima zaliske pa sklizne lako, a ti onakav glavat se mucis... Zato kazem cemer, tamu i jad bi trebalo da prepoznajes i kameru losu
Si branio barsu ps? :D
Ne vredi, ne moze se koncentracija drzati 90 minuta protiv psz
Deny uzima 1.5 k evra i midžeti puše
Pa prelijepo. Više me nije žao 80 evra što večeru platio sam
Jedini cmar u koji se gurao Dionisio je tvoje mame i to samo zato sto je konvencionalnija rupa bila do vrha popunjena
Hahaha, bombas, delovao si mi kao neko koga sam istrenirao do kraja i ne pada na moje provokacije, al zajebo sam se. Al si prso na ovo jos mi objasnjavas atmosferu i piksele kamere i to. Hahahahahhaah
Hahah opet tovarite bombija, gde god se okrenem samo ga neko tovari
Ajoj potrefio sam vidi histeriju
Ajd krezavi haha
Ahahaha
Nije brt jbg lakse mi tako da gledam ko da ne znas kakav sam zivac