Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A milsap jebeni zavrsava trecu i odma pocinje cetvrtu boli ga kurac ma,sipaj momce jebe mi se danas radi sta oces
Znate onaj osećaj kada se probudite sa nabreklom kitom i ubedjeni ste da ćete danas ojaditi gomna sokeraška i mocartaška? E ni danas nema tog osećaja kod mene, nadam se da će ga sutra bit.
Ima ga kod mene jebacemo im majku danas a svrsicemo sutra kad uhvatimo zvezdu 2-2&<
Rostov ce nabiti manvhester
Kvota 5 i nesto
Kakav sastav ima makabi zna li se?
Gaudlok će na operaciju i biće van 5-6 nedelja, ne znam za ostale
Ne bi me čudilo da želimir večeras pusti Baskoniju, nakon što smo ga naranili govnima u Bg-u.
Zvezda bez Jovića u Madridu.
Pa gaudlok me najvise i zanima ostali su kurcina klasicna
Lagan h2 na armani
Onda nista od 2-2&< nego samo 2&<
Ma džaba ti Roberto džaba ti Armani
Znaci danas:
Zalgiris vh1(5,5)
Makabi h2&< (-4,5 166,5)
Jebem ti mocart nema kombinacije hendikep ishod i poeni da vidim kvote. Ako nekom nije tesko neka vidi koja je kvota na ovo sto sam napisao gore u sokeru, pinu, balkanu, maxu...
Dio zajebo sam te za Denver. Jbg, bio si u pravu ipak.
Redik dosao plus.
Aj pap vidi mi ovo nemas pametnija posla sig
Sa telefona sam brt
Pogledao sam u maxbet aplikaciji, nema ta igra. Hendikep i poeni.
dio pa i psi su ljudi bar po nekom mom poimanju stvarnosti
evo gospodine nesto sam bas gledao na soccer sajtu pa reko aj kad sam tu
http://image.prntscr.com/image/5ff00f519eda46c2ab24526351ad417a.png
gospodine hahaha au evo ti bre pseto jebeno odigraj za 1312 moje je ovih 312 poz