Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Do jaja, hvala brt. Ovo cu odigrati kvota 20. Znaci cekamo sto soma danas ajmo ih jebati braco
Izgubio golden stejt kod kuce sinoc kvota 4 je l ispratio neko ono sto smo pricali?
sto jel bila crvena tacka na espnu
Ne nego onaj prejebeni raspored
Ja nisam, rekao sam da cu od trece koja je veceras, ne?
Treca je ova bila kod kuce protiv bostona, sledece u gostima minesoti i san antoniju
puci ce sigurno od minesote ne lezi im nikako a sad su bez durenta
Ja nisam rekao sam da cu od Bostona tek, pa sam zato odigrao Isiaha +...
Kao sto sam hteo na Minesotu, pa nisam, Denver poeni plus, a umesto toga odigram Gordona plus i tako...
Otprilike ukratko jucerasnji dan je ceo takav bio, ili hocu pa ne odigram, ili odigram neke retarde bezveze.
Pa sto niste rekli juce jbt, neko da podseti ili nesto...treca je bas bila najsigurnija jer su najjaceg protivnika imali u toj valjda(ili bese jedna sa sas...). Jos sam juce bio in d zoun ko zna koliko bi zatego
E jebem ti
nisam dugo bacio zmijicu reko da probam i ne vredi :(
http://i.imgur.com/FMRWf8a.jpg
jbg skauz za po kos
evo onaj lik radnicki sto je dao opet
Izuzetno zanimljiva ponuda i vec vidim neki singlic u najavi za nekih 50-100 evrica,
Samo ce taj mec najverovatnije biti iz Prve Lige Srbije, u slucaju dobre kvote ! Malo i njih da opljackamo !
Ocekujem kvote vec u petak, tad ide objava i idemo u nove pohode i pobede !
Moze, sharuj sa nama dobri covece i dobrim ti bilo uzvraceno!
drago mi je kad vidim da ce obitelj dendze88 biti bogato darovana poklonima a ne da ce pare biti vracene u kladionicu kao obicno
e da sinoc dosao i cendler i vosington, ono tvoje govno od tiketa palo, pa dokle cu da ti stavljam hranu na sto aleksandre je li !?!?!
Pa pao sam samo na valančijunasa koji je preterao granicu za duplo... Nisam očekivao će toliko lako natrpati NO pod košem. I to me radjard usra, reče da bi on stavio plus i eto!
A čendlera i vašington sam prošao, pa hvala, iako si mi malerisao posle, ĐUBRE.
Hahaah arm u epizodi jebanja kragujevca i leskovca
A daj ne zatrpavaj mi post jebotebogupičku i zahvali mi makar što sam ceo dan juče bio odsutan pa si pare uzeo!!!
Armani večeras bez repeše na klupi, ostao u Italiji, bolestan, mislim da sam sinoć to pročitao, pa eto ako nekom znači... Mada osakaćen je makabi i dalje, nije ni kec toliko izvestan.
E fala ti, imas tiket danas jedan el momacki (video sam i to juce)
Pa ja bacio h2 i minus kao predlog na makabi a ako nema repese onda valja probati i cisto 2 i minus haha repesa je debilcina