Кладионица

1. ahahahh nisam ni izvalio jebeno

2. dobro je..voleo bih da kazem da sam dobio priblizno kao ps al ne mogu, HVALA ZA MACVANA KO GOD DA JE DAO TIP PROFI JE

edit

I za Ajversona, hvala lepo hvala i za njih

3. Meni doneo pare trojkom u poslednjem minutu, vama doneo pare trojkom u poslednja dva minuta. Gospodin.

4. ja sam stvarno zaplakao malo

5. ali najozbiljnije jebeno, krenula mi suza

6. uvek sam govorio da ne treba da mu se skandira nesto pogrdno, eno nadjite postove od pre 2 godine

7. Bravo macvane nisam sumnjao sekunde lepi moj

8. Ma treba da umre ko mu jeve mater nisu vredne pare ovoga strsa

9. dokle će bre svi da uzimaju pare a ja da pušim kurac dokle jebeno

10. Ajde sad lepo da se izvinite gospodinu Milanu

11. Ko je verovao ja sam

12. E u kurac somi i ja gledam sad tikete cekam jos lion gg drugo ali mi prolaz vadi dan
    Isto gledam veseli me oborio za 5 mamu mu jevem

13. sutra ću sve moje pare iz šteka (1750din) da stavim na simonovića minus, pa da batalim ovo sranje ko gospodin

14. Bravo Ps, nastavi da jebeš kladionicu dok ne dođe Marina na red :)

Zajednički tiket:
    Mlatoni - Mačvan plus - dobar;
    Pap - Selta 1 - pending;
    Šomi - Ajverson plus - dobar;
    Armin - CSKA plus prvo - za malo, ali prc;
    Deky - Gent 0-2 - prc;
    Ps - Makabi Armani manje poena - prc;
    Brav ovaj Mrav - Dikson plus - težak prc;
    Fejs - Hanga plus - prc.

15. au jebem ti... sad rece armin lion gg setim se da sam u utorak odigrao tiket za 3 dana dok sam cekao druga da dodje po mene.
    https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1109-6584166-1481

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.