Кладионица

1. Bataci Nine exLecic

2. Sve su kombinacije za ovaj mec usle osim moje hah a imao sam prelagani 3+ vezan sa cska ali avaj jebi jebi jebisbjsjsjsksksk

3. hahah armine jesi primetio brate kako svi uzimaju pare, a mi se gušimo u kurcu jebenom svakodnevno

4. Jebemte u dupe nina lecic nista ne radis

5. Za dorucak kurac za rucak kurac za veceru kurac a za uzinu kurac isto

6. Млато, на Финикс је хендикеп минус 5.5, јеси на то мислио, да добијају са 6 или више?

7. Haha nisam odigrao seltu reko igra ceo svet keca morace da prodaju.

8. Ipak dosla al mi je i dalje drago sto sam branio povileneo bih sada 10k mi je ulog bio na tom

9. Selta uhvacena u lajvu vezana sa da pada jos jedna golcina na Lionu solidna kvota 14

10. A i obecao sam macvanu da cu braniti ako prebaci, covek sam od reci

11. Isto, papet. Još gledam u 90. minutu rezultat i mislim se da je dobro što ne bacih pare, samo bih se jeo sad u nadoknadi, kad ono dođe. No dobro, veća sam ja govna pojeo što sam preskočio LE danas, sve dođe, i 1x na roštov, i x2 na anderleht, gg3+ na romu i 0-2 na oly, sve lako.

12. ma serem se ja na vaš 1x na rostov

13. A sto nije roma dala gol nego selta sto se to ne desi nekad bar jednom

14. 1X&2+ tacnije, 3 je bila kvota

15. E, da cestitam nikolasu, bravo legendo samo jebi

16. 9od10 kuraca pristajem da primim daj primite taj jedan

17. Najdraze od svih vas mi je kad nikolas prodje tiket, bez zajebavanja

U stvari kida se sa mlatonijem jer mlatoni tipuje malo ali uspesno(posle onih par vezanih promasaja) i njegove najvise zatezem jbg danas sa 10k

18. hahah a znaš kad bi ga selta dala u 93. da je mančester dobio, dala bi ga kurac, to je ono što ću jesti do jula fazon, pun tanjir kuraca svakodnevno

19. Ja ponekad kad narucujem pljeskavicu sta cete od priloga pavlaka kecap luk i dosta kurca, navika jbg

20. Млато, на Финикс је хендикеп минус 5.5, јеси на то мислио, да добијају са 6 или више?

To sam mislio

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.