Кладионица

1. Ko ima na racunu da mi uplati ovo mlatino i jos jednog debila minus da dodam? Sutra ujutru vracam plus 20 posto

2. Inace ko sutra ne ispostuje kkcz sa 2&< na kvotu 9,6 nek zajebe kladjenje

3. Хвала.

Узимам од тебе то и Нуркића, Ленарда од Шомија и додајем Бледсоа плус и Рендолфа минус.

4. Псето, ја идем до Моцарта сад, могу да ти уплатим 1500, толико имам у џепу тренутно.

5. Eto identično tako i ja, 1600 na računu, ali eto kad već može stec, promešaj malo, ne moram uvek ja xd

6. A sta ces sebi stec??

7. nemoj od mene da uzimaš stec

8. Oj dobra dana
    koji je mlatonijev i koji je debil da isrpatim?

9. Coa ti od kako si sa mnom igrao zajednicki nesto si i prolazio

10. Do tad si bio predmet podsmeha ovde i u kolu sa somijem i arminom. Ali ok...

11. Nije debil makarone nego klivlend ki2

12. Uzmi me boze ovoga momenta

13. 100 кинти на то горе.

Ето нек ти Цоа уплати, имаш времена да смислиш шта ћеш, не да ми се да чекам.

14. Ма пролази то Шоми, не играју Паркер, ни Ману, и јебе кеве у последње време Кавај.

15. Brt ako imas za sebe i jos 1500 pored stavi mi 1500 na:

Nurkić 15.5 +
    Finiks 5.5 H1
    Klivlend 2(sa produzecima)

16. moze klivlend
    a koji su ostali mlatonijevi
    sta igrate, da odigram i ja

EDIT:
    aha, ta tri para

17. Eto iznad brt zatrpali smo

18. Fala brt vracam ujutru samo kazi oces na racun ili postnet ili licno ako uhvatim pola sata da se iscimam

19. I slikaj mi to sranje pa u pvt volim gledati u tiket

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.