Кладионица

1. Капирам да је најлакше у сокеру да уплатиш, мада треба да размишљамо позитивно, где ћу ја теби да уплатим добитак. Послаћу ти слику, наравно.

2. Pa ja to radi malera

:cekam coin post ujutru "kud ne prepisah pseta jebem ti budalu":

3. srećna selta svima koji slave

4. prepisao sam finiks i minut posle toga video da erika baby lebrona bledsoa muci koljeno junacko :(

5. Arm za minut ce ona bacanja cska na kraju poluvremena ako zelis da vidis sk3 je u pitanju

6. може финикс ваљда и без њега, чини ми се да су у доброј форми, ал одмах имам пар мање на тикету, докле више, докле

7. Cuti bre to je dobar znak, sakati tiketi uvek dodju

8. Pa čekaj, ne igra definitivno, da skokam sve na bukera ako ne igra?

9. E coa aj mi za onih 1600 odigras bukera plus? Hahahaah

10. Sprdam se brt xd

11. E znate sta sam zaboravio da podijelim sa vukajlijasima a to su dve stvari:

1. Zakazao sam marinu za sutra

2. Danas u kladzi nisu imali da mi isplate jedan tiket zamolili me sutra da mi daju da ne zovu nikoga da dolazi hahahaha jos malo i KATANAC bice mi dusa puna

Edit: kad smo kod stavke 1 da nema neko slucajno neku spijunsku kameru u nekim naocarima ili tako nesto ne razumem se?

12. Ne pise samo da ima bol u kolenu, nadam se ne i iznad kolena malo, mozda mu skrate minute malo ne znam, samo sam se strecnuo kad sam video :/

13. Imam ja hemijsku i kad joj das da potpise da je tvoja sva ona BOOM eksplodira ko u bondu

A jeste naocare sa kamerom, pa ne bleje ovde agenti mi6 xd

14. ALI AKO SI STVARNO OZBILJAN POD STAVKOM
    JEDAN PREVRNUO BIH GRAD NAOPAKO DA TI NABAVIM NEKI TAKAV GEDZET DRUZE

15. Dam ti ja go pro ako zadrzavam prava na snimak xd

16. Ima li ko muda da igra kornjacu plus?

17. Sta je go pro?

18. kameru u nekim naocarima ili tako nesto ne razumem se?

pre 8 minuta

Nemoj jebati vidis da sam lepo napisao da se ne razumem

19. Najbolje da mu das onu kameru sto moraju dvojica da je drze njemu treba neka nanotenologija da krisom snimi pa posle sharuje drugarima autorima sa sajta

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.