Кладионица

1. Mene su tako svojevremeno izbacili iz Pume

2. Svako vece crno mece

3. dobra kvota na jankovica 35.00

4. ено додао сам тој двојици и звезду 74.5 -

5. Igraj onda da zvezda osvaja el

6. A minesota nba

7. Радјард Куплунг

u maxbet me ne puštaju, ne znam šta da radim, volim te...

a pre ovoga riba kaže "Halo, Deny", pa prelepo

8. псето јеби марину пола сата краће, причувај паре ево иде црвена тачкица у нба, мислим сутра увече

9. A jebi se radj mislio sam da si odmah to povezao ovako nije za lol

10. Vec 10 tiketa mamu ti jebem glupu

11. E necu da zatrpavam vise, stvarno sam majmun, samo jos ovo da napisem: prolazim ja pored sokera i reko aj da malo pojacam onaj nikolasov i udjem i reko evo ona kao nesto nece. I opet i kaze nece ti ovo. Ja kao sto kaze ona nemam pojma nije mi se ovo nikad desilo. Ja reko aj probaj jos jednom i ona proba i kaze ne vredi, ne znam zasto ali nece. Eto mozda vam znaci nesto ja onako samo kao pricicu

12. Dve flaše sam polupao pivske o zid imam batlera koji sređuje to sad

13. Sam pijem opet sam sam

14. Mlatoni daj jos jednog ne bih kuzmica na dva tiketa

15. Možda Ertel asistencije 7.5 -

Jeste u dobroj formi i u poslednje 4 je triput probio ovu granicu, al Bamberg ne dopušta dosta asistencija, igraju dobru timsku odbranu. Npr na prethodnih 14 utakmica nijedan igrač nije imao više od 7 asistencija protiv njih (samo Guler imao 7). Pre toga samo dvaput se to desilo, Teodosić (8) i Kalates (9).

16. Mlato lepo je videti te ovde

17. Не могу ја без папира у рукама па да заокружујем и прецртавам к'о бинго, отишао до кладионице да имам један "прави" тикет:

Мели 12.5 -
    Ханикат 9.5 -
    Вилбекин 9.5 -
    Дончић 9.5 -
    Рендолф 12.5 +
    Кузмић 10.5 -
    Ертел 13.5 +

18. Kuzmic u sokeru 9.5 mrs bre u picku materinu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.