E necu da zatrpavam vise, stvarno sam majmun, samo jos ovo da napisem: prolazim ja pored sokera i reko aj da malo pojacam onaj nikolasov i udjem i reko evo ona kao nesto nece. I opet i kaze nece ti ovo. Ja kao sto kaze ona nemam pojma nije mi se ovo nikad desilo. Ja reko aj probaj jos jednom i ona proba i kaze ne vredi, ne znam zasto ali nece. Eto mozda vam znaci nesto ja onako samo kao pricicu
Jeste u dobroj formi i u poslednje 4 je triput probio ovu granicu, al Bamberg ne dopušta dosta asistencija, igraju dobru timsku odbranu. Npr na prethodnih 14 utakmica nijedan igrač nije imao više od 7 asistencija protiv njih (samo Guler imao 7). Pre toga samo dvaput se to desilo, Teodosić (8) i Kalates (9).
Mene su tako svojevremeno izbacili iz Pume
Svako vece crno mece
dobra kvota na jankovica 35.00
ено додао сам тој двојици и звезду 74.5 -
Igraj onda da zvezda osvaja el
A minesota nba
u maxbet me ne puštaju, ne znam šta da radim, volim te...
a pre ovoga riba kaže "Halo, Deny", pa prelepo
псето јеби марину пола сата краће, причувај паре ево иде црвена тачкица у нба, мислим сутра увече
Aco volim te
A jebi se radj mislio sam da si odmah to povezao ovako nije za lol
Vec 10 tiketa mamu ti jebem glupu
E necu da zatrpavam vise, stvarno sam majmun, samo jos ovo da napisem: prolazim ja pored sokera i reko aj da malo pojacam onaj nikolasov i udjem i reko evo ona kao nesto nece. I opet i kaze nece ti ovo. Ja kao sto kaze ona nemam pojma nije mi se ovo nikad desilo. Ja reko aj probaj jos jednom i ona proba i kaze ne vredi, ne znam zasto ali nece. Eto mozda vam znaci nesto ja onako samo kao pricicu
Potresna priča
Dve flaše sam polupao pivske o zid imam batlera koji sređuje to sad
Sam pijem opet sam sam
Mlatoni daj jos jednog ne bih kuzmica na dva tiketa
Možda Ertel asistencije 7.5 -
Jeste u dobroj formi i u poslednje 4 je triput probio ovu granicu, al Bamberg ne dopušta dosta asistencija, igraju dobru timsku odbranu. Npr na prethodnih 14 utakmica nijedan igrač nije imao više od 7 asistencija protiv njih (samo Guler imao 7). Pre toga samo dvaput se to desilo, Teodosić (8) i Kalates (9).
Mlato lepo je videti te ovde
Не могу ја без папира у рукама па да заокружујем и прецртавам к'о бинго, отишао до кладионице да имам један "прави" тикет:
Ханикат 9.5 -
Вилбекин 9.5 -
Дончић 9.5 -
Рендолф 12.5 +
Кузмић 10.5 -
Ертел 13.5 +
Kuzmic u sokeru 9.5 mrs bre u picku materinu