Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma da objasnili ste drugarici igru koju igrate ceo život i za 2 meseca je bolja od vas a kapiram da Mega igra sa CSKA igrala bi na Megu jer su joj lepši dresovi
boh pitao tri najsigurnija i dao sam mu, e sad vi što proberete najgrdje od 28 igrača koje okačim tko vam je kriv
А што је најгоре, почела да се интересује за кошарку због хајпа око репрезентације и дркања клиће на Теодосића, класично женски, а ево сад годину дана касније цепа фантази боље од 80% вукајлијаша, зна које екипе играју добру одбрану, ко је танак у рекету и сличне ствари.
Stecova drugarica, Makarončeva baba, lista ljudi koji su bolji od Armina u klađenju je sve duža i duža.
Hahaahh
evo fiks za večeras grin minus
Mame vam ga nabijem svima od reda!
Kad god sam gadjao 2-3 gola dolazilo je 4+ pa je li to normalno jebeno i to uzmem utakmice gde je na 3+ kvota 2 i vise
Kako sam prso sad, igram vadilicu i ubacim preostala nikolasova dva minusa i ubacim brata kurbanova plus i birca plus i glupaca mi otkuca sve pluseve i pocne utakmica nit storno nit izmena nit novi tiket nista
Jos sam ispisao u poruci jebenoj i u zagradu pisao koji su igraci da ne zajebe kao onomad kad mi sve pogresne igrala i sta sad treba da odem da joj kosu zapalim a cini mi kao zovem je telefonom
Taj tiket ti prolazi garant
Plajs 4 poena bravo mala! Hahahahaha
Evo ga plajs već 4
O jebem ti sunce pa izbaci Birča posle 2 minuta jebena da uđe Milutinov da ga Plajs jebe naravno
Od 11 mrtvih poena pleis mora 4 crko majci
Pa tako majmune ubaci tajusa a ne izbaci plajsa ahaha
Sad hteo da napusem ovo za birca koji kurac
Nerealne stvari se dešavaju
Dodajte na spisak radnicu u bečmenu
Esam reko.