Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
NE IGRAJU JEBENO IRVING LEBRON LOVE SVUDA SU OBORILI I JA KASNO VIDEO I ODEM DO BALKAN BETA I DAJU KVOTU 1,9 DA DOBIJAJU KLIPERSI 4 RAZLIKE TRCITE U KURAC BRZO
Spustili na 1.15 u Mozzartu.
Arm ko ide preko Grifin 21.5 ili Pol 18.5 ?
Brzo brzo
Ne bih dirao brate jbg lagano ide bo
Pre sat vremena izasla vest jebena mogli smo da ih masakriramo, pratite li koji kurac moj
A jbg ja svako vece dodjem i cekam sve mislim izijem i ti pratite to pa cete javiti zaboravljam da radite za kladionice vas dvojica
Haha
Ja se čudim kako je Izijem dobio kvotu za Slobu
A brt boh aj kazi da nisam u pravu razmisljao sam malo i
(nastavak u sl postu)
Čekam post lagano
Mada Armina sam odgajio od kile mesa ne sme nam to uraditi
-Ohrabruju nas da zatezemo
-Armin prica o kockanju kao da je speedball u venu
-Izbacuju "dojave"
-Neretko i prelaze nerealne
-99% tipova im ne dolazi
-Izijem izmislja neke igrace
-Armin svima malerise tikete
-Pokusava da utice na psihu psihicki slabijih kockara(somija i coe)
Hm. Imaju po 10 min da se odbrane
- предложио Богдановића који је ужасан вечерас, као да му циљ да да што мање
I sad armin kao trcite do kladionice ne igra niko za klivlend a u stvari zna da je kvota vec pala i da ce svi to da vezu sa necim na sta ce pasti. Previse je dokaza.
Hahaha
(nervozan smeh)
Provaljen si decko. I plus nam trubis da vucic pobedjuje na izborima da se ne bi kladili na belog i ojadili kladionice.
Plus je meni armin u pvt pricao da se zaposlio i da ima veze sa klad ali ne sme da otkriva detalje.
Hvala vam za ovo otvaranje očiju, prijatelji.
Od sada ću armina i izijema drugačije gledati kad se pojave ovde, i uvek kontra na njihove predloge, širite dalje, ne dozvolite da još nekog zaslepe.