Кладионица

1. Večeras igram igrače plus minus na košarkaškim utakmicama napisaću oko 12 šta igram i ovde ide veći ulog onda ću da im jebem majku dok ne uđu svi u plus ali tiket kačim tek kad ostane poslednji igrač tako da se samobanujete od zavisti

2. Green +10.5
    Zvezda - Olimp +146.5

Mozel ovo proc sta mislite?

3. Cska 87.5 +
    Real H1 5.5
    Dončić 8.5 +
    Lengford 21.5 +
    Papanikolau 8.5 -
    Vilbekin 11.5 -

4. Zaobiđite NHL do plejofa. Ovo sad što se radi je čist lopovluk.
    JSL je mala maca za ove.

5. Кузмић 9.5 -
    Бирч 7.5 -
    Копонен 10.5 -
    Курбанов 6.5 +
    Вилбекин 10.5 +

6. Нема јовића за добар пикенрол, са џенкинсом то иде колико-толико али добро брани олимпијакос то, мали број поена на утакмици, и има бирча наспрам себе. Може да претера дебело, мада ја очекујем да буде на до 6-7 поена максимално.

7. Primam kurceve od Sokera svakodnevno, bas mi je razradjen rč.

Samo jako, treba radnicima isplatiti plate, nek je veselo.

8. Aleksandarkg radi u Sokeru.

9. PGA tour puerto rico hahahah

10. Soccer
    Tomić 10.5 -
    Dženkins 11.5 -
    Milutinov 5.5 -

11. Imam osecaj RNis Paco da moze da se juri nesto fino, sad za vikend igraju, stej tjund!

12. Pola sata gledam ove grke i mlade u20 i sastavim da ispratim od 14h i padnem u 14:03 jebeno trikala da ne daje gol u prvom pa nije realan ovaj zivot vise jebeni

13. armine jesi video na tip1x2 nigerija dojava danas

14. Nzm da l to kurcu valja

15. Shooting Stars-Enugu 2-1
    SRE

16. e aj kazi mi jel sigurno to, treba da idem na krstenje u Doboj a kratak sam

17. misim, nisam kratak u smislu da sam omalen rastom

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.