Кладионица

1. dobro, kratak da ne mogu da kucam al ono

2. aj u picku materinu vise nisam Saviola, batalite

3. kod koga ides laki na krstenje

4. jel ideš kao gost ili ti krštavaš

5. Teodosić 15.5 +
    Parahuski 11.5 +
    Kolom asistencije 6.5 +
    Printezis skokovi 5.5 +
    Tomić 10.5 -
    Dženkins 11.5 -
    Vonamejker asistencije 5.5 -
    Milutinov 5.5 -

6. Odigracu dva tiketa za sto dinara danas

7. Nemačka Engleska 1 1.75, govna iz Maksbeta smanjila na 1.7

Ovde će svi silovati GG ali trebali bi zi Džrmeni da se osvete što su ih ovi dobili usred Berlina prošli put, jeste pišljiva prijateljska ali valjda im je i u ovom crnačko arapskom sastavu ostalo još malo naci krvnih zrnaca da dobiju večitog rivala. A i oproštajna utakmica za Podolskog pa će valjda i njega da ispoštuju.

8. Solidne granice za hendikep u Balkanbetu, kvote 1,90
    CSKA -10,5
    Galatasaraj -4,5
    Real -8,5
    Još dvojka na Olympiakos čisto da se ovajdim ako Zvezda ne dobije..
    Kvota : 16,46

9. Ovo je poslednji put da me jebu ovako, bataljujem govno
    http://i.imgur.com/n8vsgMu.png

10. и у најтежим мукама се насмијем кад прочитам ово бечмен

11. Ja se plasim da saberem za koliko para sam izjeban u zadnjim sekundama/za pola kosa samo u poslednjih nedelju dana ali je odokativmo oko pola miliona i oko 300e mojih para

12. Auuu ps :( Mene jebaše fino Tajus i posebno Printezis za pola koša, imao sam ih minus na 9.5 i 14.5 za ogromne novce...

13. Nikolase brate rodjeni jel ti primecujes da smo ostali sami? :(

A sto je jos tuznije ostaces sam da bijes bitke sa kladionicama ja dizem ruke

14. ма 'де сте сами пусти ме у пичку материну. терам оно 3 на тикет, и на главном у који сам све наде полагао ставим кузмића минус, принтезиса плус и колома мртвог плус јер игра са распалим галатасарајем утакмицу на 170 поена, али наравно да ленгфорд дегенерик мора да набија статистику на -20 и да царини лопту последњих пет минута јебем ли му поколење да овај не узме случајно један шут да пребаци границу и донесе ми цркавицу неку, у курац и кладионица ево курац ћу сутра и прекосутра да одиграм било шта, ма ни понуду да погледам.

15. уосталом шта и да гледам понуду кад је напамет знам јер сам зависник болесни

16. Ja cu za vikend mozda samo ono sto sam tilmu predlagao da odigram cisto da imam tiket uz sebe neki

I mozda buduc-zvezda isto jbg
    2 i + (umor a bice granica brutalno mala) mozda cak i h3 i + ako daju na manje od 10
    Kuzmic +
    Djenka + (ako se ne vrati jovic)
    Gudura +
    Mitrovic -

Za 500 fazon

17. Ma koji vikend, ja za vikend iz nekog razloga i nemam nešto previše problema da iskuliram, ali ovu Evroligu nikako, evo sutra i prekosutra opet, to nema šansi da se preskoči, znam

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.