Кладионица

1. Pa pogodi neki otvoren šut vole jedan

2. Vo jedan = Lamarkus Oldridž

3. Jesam li sve igrace pogodio i jesam li omasio bilbao, jel ce i sasa sad da izgubi da se gonite u picku materinu ima da angazujem hakere han pijesak da mi zabrane sve sto ima veze sa sportom kockom i kosovom da zivim ko covek

4. GLEDAJ SAD CE DA SE JURE SA GOLDEN STEJTOM TO RADONJA NE BI RADIO JESI LUD POPOVICU

5. Ma da, iživljavaj se na Džonatonu Simonsu, Kajlu Andersonu i starcu Manuu od stotinu ljeta, Durente, pa kad te opet Džejms oduči od košarke, sledeće godine idi lepo u Klivlend

6. Son livingstn pa xaxs

7. Moze dzejms da mu popusi kurac DURENT MVP

8. Pa dupla mamu ti jebem

9. Pa taj Šon Livingston koji je negde sedma, osma opcija u Golden Stejtu je bolji igrač od Milsa koji je sad startni plej Sparsa

10. Posto ce ovo vrv biti pisanje po sasu od ovih ljigavaca ne mogu da docekam da se kralj dzejms ispisa po celoj smrdljivoj orakl areni gde su bile pickice dok je lenard bio na terenu

11. лаки на колико си ти имао хендикеп2? чини ми се да смо исто имали јебем ли им поколење баш, дош'о кући, 18 за СА а хендикеп 10.5, пробам хендикеп 1 он га скине на 9.5, пробам опет он на 8.5, реко' мрш јебем вам матер лоповску хендикеп 2 пишем и ево шта се деси.

12. I sad se igra na 2 dana kurac će Lenard da se oporavi za sledeću

13. а ја џејмса не волим подједнако к'о и ове слепце али се искрено надам да ће да их исполива са по 50 поена у свакој утакмици и да им се онако посере по глави и дурента да пар пута однесе у тамо четврти ред трибине иза коша.

14. Kako bih voleo da mu udje ova guma u grkljan da se udavi sve mu jebem pacovsko

15. Ja ga nisam gotivio al od proslogodisnjeg finala mi je kao brat rodjeni

16. Nije mi dobro jebeno

17. Al pocrneo Stiv Ker, šta ti je Kalifornija... xDDD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.