Кладионица

1. Ko da igra zvezda krsta mi

2. Ma i ja sam uvek navijao protiv Džejmsa, osim kad igra protiv ovih slepaca, a sad kad nema ozbiljne ekipe na Istoku, onaj njihov deo plej ofa i ne gledam nešto, šta kad bi Džejms uzeo Istok i da igra sa igračima KK Kosjerić

3. Videcete vosington sta ce da napravi klivlendu

4. Hahaha bezi armine u kurac

5. Ajde manu brate moj izvini sto smo vas pokrali onomad evo dusa me boli

6. Pa skočite jebem vas se s majkama skočite bar

7. Ma daj bre sto ti majki jebem jok dvadeset ofanzivnih skokova

8. Ma i ja sam uvek navijao protiv Džejmsa, osim kad igra protiv ovih slepaca, a sad kad nema ozbiljne ekipe na Istoku, onaj njihov deo plej ofa i ne gledam nešto, šta kad bi Džejms uzeo Istok i da igra sa igračima KK Kosjerić

Hahahaha, pa popisace ih Boston KO MO TNO

9. Ti si jos ludji od armina

10. JEBEMTI SVETOVE SEDAM TROJKI SUTNU U JEDNOM NAPADU NECU BRE OVO

11. Pa uvati je joooooo

12. Kako to večito klubovi za koje navijam puštaju protivnicima sto ofanzivnih skokova u ključnim trenucima

13. Ovom govnetu kovačiću bih zabijao klinove ispod noktiju i šašoljio bih ga perom po pazuhu

14. Jebem ti Milsa da ti jebem

15. bice ovo prelepa serija samo da se oporavi dr lenard

16. Pa šta skačeš unazad svaki put, svi koji te čuvaju su 10 centimetara niži o jebem ti majku precenjenu lako ti je bilo u šabanskim ekipama da skupljaš poene, kad je stvarno važno, kad je borba za titulu, muda se pretvore u klikere

17. Koja je kvota sad da klivlend osvaja? Ako je makar 2.5 hoću da bacim na njih odma', gade mi se ovi previše

18. Koliko ja volim Đinobilija
    I Tompsona :) Njih dvojica su nam jedina nada

19. Ma mrs picka vam materina svima ovaj sas bez lenarda bi cska otkinuo od kurca bio bi bo iako rusi ne znaju ni sta to znaci

20. sto vam se gade vise od klivlenda i dzejmsovog kurcenja ? meni su gsw i cle ko barsa i real najbolji svi da umru ako moze, al za durenta brata moram potajno navijati

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.