Кладионица

1. Jebeno su ko siptari ovi iz gsw dok ih je tuko lenard u prvom samo prekrili glavu rukama a onda poceli da se kurce i lupaju cvrge decurliji, likovima ometenim u razvoju i nekadasnjem kikbokseru od 45 godina djinobiliju

2. I nemoj armine da seres sad ko je igrao prvu postavu za klivlend prosle godine? Jebeni mozgov a o klupi da ne pricamo

3. LMA je jebeni debil, Gasola je trebalo davno da sarane, Milsu polomiti noge. Đinobili jedini uz Kavija odigrao gospodski. Koje ciganšture su ovi iz GSWa, nevera jebena. Armin može da ga dućka sa ovim proseravanjima. Smorio je davno.

4. a pretprošle su izgubili titulu jer su i Love i Irving bili povređeni, Delavedova jebeni bio prvi plej, da je jedan makar od ovih dvojice igrao, i to bi dobili

5. sta ja jedem govna odma zato sto ne pljujem gsw pa jebem mu mater, lepo sam pitao zasto su cigansture sta vas to nervira, mene dzejms nervira kad se busa u grudi, pada nekad prelako uz veliku protekciju sudija i sebi dao nadimak lik kralj pa jbg ne volim ga bas ali postujem i priznajem da je najbolji u ovoj eri sta vec kurac

6. Sudjenje je bilo na nivou naše lige iz njenog zlatnog perioda do 2014. Grin je napravio bar jedno 856 faula. A LMA ne zna jebeni centarski zakorak da uradi i konstantno pivotira na pogrešnu stranu, tj. oko desne noge. Loša završnica, nažalost.

7. Dupla Durenta je presudila

8. Vidi mogla sam ja sa njim da odem.

9. Presudile su cigle Petija Milsa, skok unazad Oldridža i to što Lenard ne ume da se dočeka na svojoj nozi posle nekog skok-šuta

10. a jbt ko da jedini to radi kari, je l kembi pre nekoliko izasla iz kosa a on se okrenuo zaigrao au koji je cigan taj kemba hah, a kad se okrenuo ka klupi mozda mu je neko dobacio nesto da masi fazon, ne kazem da je cvecka jebena sad al jbt covek igra ne baca neke izjave il sta znam, cak je i dobar sa mnogim igracima

durent mlad glup mislio da ce se promeniti vestbruk ili da ce biti jaci otkud znam koga boli kruac

znaju biti cigani, al nemojte pricu klivlend legende dzejms kralju jebi ove prevare majmune

11. Grin je jos gori sa svojim stavom JA SAM NAJBOLJI DEFANZIVAC KOJI JE IKADA ISAO PLANETOM STA TI MENI SUDIJA DA SAM NAPRAVIO FAUL GLEDAJ KAKO CU SE IZBULJITI SADA. Treba 6 tehnickih po mecu da ima

I jos kad se dernja u stilu diandrea dzordana(jos jednog neandertalca slicni su dosta) jebo bih mu mamu (da sam jaci od njega i da ga vidim u uscu npr)

12. https://www.youtube.com/watch?v=-zd62MxKXp8

KAKO CEKAM JEBENO JA MISLIM DA BURAZER JOS ZMIRKA NA POMEN KRALJA

13. Brate jesi pitao da l se busaju u grudi da l se kurče po terenu pa na svakoj jebenoj utakmici se kurče ko da ih nisi gledao nijednom, za Grina ništa nisam stavio, a što kaže Ps, on je još i najgori, za njega možeš da nađeš brdo prjavih poteza i svega živog lošeg

A čini mi se da su svi ili većina sa ove teme rekli da poprilično nisu gotivili Džejmsa ili ga još uvek ne gotive, i on je bio sto puta ciganin, i ove sezone mu tim daleko najplaćeniji, sve moguće ortake je doveo da igraju/zaposlio kao trenere, i to za ogromne pare i onda hoće još jednog centra i pleja, i dovedu mu i to, ali protiv ovih slepaca ću uvek da navijam za njega. Da ne pričam o tome da je jedno deceniju najbolji igrač na svetu, tako da mu se malo više oprašta

14. Brate lebron se makar kurci sa pokricem brdo godina je najbolji, pa skoro smo pricali kako je stariji od svih superstarova a igra 40+ minuta po tekmi, celu karijeru ga drkaju da ima najbolje saigrace i onda doceka finale u cetvrtoj deceniji kad sa timofejem mozgovom okrene seriju od 1-3 na 4-3 u finalu protiv ekipe koja je srusila rekord bulsa sa dzordanom po broju pobeda. Pa ne da moze da se kurci nego treba bez gaca da se seta kosarkaskim terenima i mase kitom u kameru uzivo

A grin slinavi skoci sutne adamsa u jaja lol aj bezi cigane jedan ciganski da makar napravis faul ko covek da nekoga zakucas ili navuces na lakat ili nesto a ne ko jajara neka sutnes coveka u jaja ja evo ne znam koji je to stepen bugarstine

15. nzna se sta je gore u ovom plejofu...da li ova govna jebena od golden stejta, da li govnjivi klivlend ili kvazi govno od ekipe najvece Boston...daj boze da ih moja ekipa Washington izjebe pa onda da opale ovaj odvratni klivlend jer cele sezone su imali problema sa wasingtonom...sto se tice Lenarda ja nzm kako moze neko da kaze Lenard kida, znaci ima najdosadniju igra od svih ih superstarova jebote..jeste dace on 30p odigrace bruka odbranu ali je dosadan ko kurac i svako ko procita ovo moze da se slozi..voleo sam Hjuston da prodje i wasington oni su mi prvi...jer to su jedine dve ekipe koje nisu sklapale supertim.

https://media.tenor.co/images/e6bf731e9f7c41d54036f4ebaa928d68/tenor.gif

16. pa baš zato što je dosadan je najgotivnija glava, volim takve igrače, tipa on, teodosić, goran jeretin i sl.

17. nikad on nije jebao majku na terenu nekom psuje mozda u sebi :/

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.