Кладионица

1. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-gladionica?strana=2738#post_3645356

Nisam baš siguran ali mislim da je izijem rekao ono da će bobanu odseći glavu :D

2. 1300 strana smo nakrcali za 5 meseci jebem ti

3. Grade ne treba joj samnom sutra

4. Vašington H2 6.5
    Olinik 7.5 -
    Bogdanović 8.5 -
    Vol asistencije 10.5 -
    Horford skokovi 7.5 -

5. Beluči jebeni jebe gofana ovaj ne zna gde je ma da bre prevare jebene ceo ovaj život je laž

6. Ja sam stavio 3 alarma da me budi za ove u 11 poprcala me neka zhang jebena nemam para ni za nba vcrs bataljujem do daljnjeg

7. Ma uživo sam ga igrao sa poslednjih 500 dinara da uzima drugi set samo kad je beluči napravio brejk na početku, kvota 2.2, jebem mu majku reko' neće valjda da izgubi 2:0 od ovog slepca kojeg bi i tipsarević dobio, dobro je trgao se sad malo, bilo je veselo na 1:3

8. Prežive gofan, sad će da ga opere sa 6:1 u trećem, ovaj slepac ne zna 'de je, vratio se u standardni mod, ne znam šta mu bi uopšte da uzme prvi set i povede 3:1 u drugom

9. Dojava za 45min na pvt ko oce

10. Tj ja imam sad al ne dajem dok ne odigram a to je za nekih 45min

11. niko se ne javlja, zar ne verujete psetu omgg xd

evo ja se javljam, salji brt

12. Neka neka plakacete posle, info je sa vrha

13. znaci ne obaziri se na ovo kuliranje uopsxte mogu da te povrede ali ne i da te povrede.

sad sam vidoe da na racunu imam oko 500 dinara, koliko je sigurno da skoknem do kladze i grunem PA BAR JOS 4 PUTA TOLIKO

14. Pis'o sam opet onaj sistem, 5+6/6, ne predajem se, i sinoć sam imao dva popravna na po 500 i poduvao redom, baš je loš dan bio. Ovako:

Makabi Netania D2-3
    Šahtjor Soligorsk G2-3
    Bešiktaš G2-3
    Al Šabab D2-3
    Al Kuvajt G2-3
    Čelzi D2-3

Poč'o je da me boli kurac koje timove pišem, pa tako uleću i ovi arapi i jevreji, ionako slabije prolazi sistem u ovim "poznatijim" ligama.

15. Nema ovoga jos u listi u sredu se igra, javljam sutra kad izadje u listi pa odigram

16. Dacu svima na pvt sutra

17. ps, da nije dojava od druga koji je sedeo sa tobom u klupi, a profesionalnu karijeru je prekinuo jer je odlučio da čuva pčele?

18. Dojava od Marine Tadic xd

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.