Кладионица

1. Kao da me nema jer si otišao ti

2. Sve što meni treba s tobom odlazi

3. pa sad nadje bas dojavu a jebem ti

4. a mozes li samo da kazes kolika je kvota

5. Nije beroe, nasa je liga a dojava je od direktora trezora koji se inace ne kladi i bas me iznenadio ovom informacijom.

A lik nije odigrao 5 tiketa u zivotu lol ja ga pitam koliko je sigurno kaze 90% pa nemoj neku veliku uplatu pa da budem ja kriv ja mu kazem pa jel proverena info kaze ma rekao mi taj i taj sigurno dolazi haha. Nego namerno nece da mi kaze da je 100% jer zna da bi onda stavio soma i a u kurac ovako cu jedno dve glave. Dve utakmice su u pitanju kvota bi trebalo da bude oko 10. On inace ne bi ni saznao za ovo nego je pitao nadredjenog zasto se iz trezora daju pare fudbalskim klubovima kada mu je dat nalog za isplatu da potpise

6. Pseto ocekujemo tu dojavu da se povadimo napokon

7. Naravno brt pusti mi samo pvt napisi a samo da sutra zaredjam po porukama i ispisem, necu da pisem ovde puca mi kurac mi.mislimo.nema nikog al kvota uvek padne kad ovde pisemo nesto

Imam vec destak poruka a aj pogodite cije nema, imate jednu sansu? Xd

8. Hahaha mogu misliti cokag xd

9. Osloni se na svoj očinski duh i Armingu prosledi neku levu dojavu da sjebe ono malo para što mu je ostalo

10. Nije coa nego arming haha nevera

11. https://media.giphy.com/media/Ir0tzvZbhSXT2/giphy.gif

poigrajmo malo da hapoel ramat gan zabije bar jedan zgoditak

12. A arminga gledam ko sina njemu cu i para poslati ako mu zafali nemoj to

13. ...da znam da l' da trčim po pare kod devojke...

E a aj pogodite cijeg je pvt-a ovo deo? Xdd

14. Somi ja poigravam u sebi ozb

15. ovaj gif je baksuz majku mu jebem, nikad ništa nije došlo kad sam ga kačio

16. Znam jbg i meni si ga kacio 4-5 puta i nikad nije doslo. Dal je do coe ili gifa ja evo ne znam

17. dobro sad bar znam šta da kačim kad se molim za armina hahah

18. Hahah pička ti materina ps xd

19. Pa lud li sam da kod sebe čuvam pare prokockao bih sve to nije šala

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.