Кладионица

1. ja sam mislio sutra da turim

Citi
    Udine
    Junajted

sve u 4 pljus...

za soma pa kom obojci tom i dzeri...

a sta cenite?

2. Bez od Sitija ko djavo od krsta. Juve, Udineze i UTD su po meni dobri parovi, stavi to na tiket uz vece pare i miran si.

3. Jos jedna stvar koju sam primetio, kupite Zurnal ovako, vikendima, procitajte njihov privju utakmica i stavite sistem da cete 2-3 pasti. Meni je prolaznost veca kad procitam nesto iz novina, negoli ako ceprkam po netu i sam trazim.

4. sto ne citi?

kontam da ce dobiti 1 komad od njukastla a dati 3...

5. Zato sto su Siti i Njukasl u formi, prvima dise UTD za vratom, a Njuk pojebo u proslom kolu. Imam osecaj da ce biti mnogo duela, nece ni crvenih izmaci. Sve kapiram da ce Newcastle da dobije, pa valja strpati 1X. Mora Siti puci u gostima, ima 2 vezane pobede. Ja bih iks meto.

Isto tako, UTD, 1-3 gola

6. Ја сам игр'о 1Х на Њукасла. Јесте Сити јачи, наравно, али ови играју кући и квота је превелика, тако да нисам мог'о да одолим. Исто данас видим квота три на Звезду и одиграм двојку. :Д Све ми је на истом тикету.

7. Imam osećaj da će sutra Fulam da pojede Sanderlend.

8. a jebote, svi ste se okacili na budjavi partizan...

9. Napokon i ja da pogodim tiket...
    Kups 3+
    Lece 0-2
    Odd Gren. 3+
    Osasuna 1
    Valensija 1
    Atl.Madrid 1
    Akademika 1

47 km

10. http://www.rezultati.com/utakmica/foLuak6J/#detalji-utakmice

Ovo ce biti kec sigurno,igraju u cetvrtak.Ako se neko seti neka odigra.

11. Jebiga, javijo, ja užasno volim Partizan, ali više volim Crvenu Zvezdu. Mada, kad igraju istovremeno, odlepim i nađem se u stanju koje prevazilazi ambivalenciju... Najbolje da nikad ne igram njih, što ću odsad i da radim.

12. Plzen,Bolton,QPR,Totenhem,Everton,PSV,Junajted,Juve,Sparta,Kopenhagen,PSG,Napoli,Alkmar,Slask,Petrolul,Steaua,Vaslui,Rostov.

Sutra ovo ide u razne kombinacije.

13. Сликај ћалетов тикет ололо

14. Ћале чува тикет у новчанику тешко :)) толко убеђен да проалзи

15. Сампродија 1
    Херенвен 2ГГ
    Астон Вила ГГ
    КПР 1 ( фикс кола, мој омиљени)
    М Јунајтед СП1

квота 22.34.

Макарон шта се цимаш, па Џанки ради за кладионоцу већ дуже време. Шалим се, шта има неко некоме да се правда, која глупост, овде смо да се помажемо тако што дајемо предлоге и шерујемо "дојаве" а сад ко хоће да их послуша и одигра - може , ко неће - не мора.

16. Danas zbog alavosti i nedostatka para za veće uloge i manje parova, ništa nisam pogodio:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4511296-978

17. Juce dobio 47.50 km,danas isplata 47.30 i padnem samo Bolton usrani retardirani.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.