Кладионица

1. Jebem ti Bolton! Mislio sam da je kec na njega sigurica dana!

2. I ja.
    Još vodili 2:0 i prime gol u devedesetom.

3. Ево шта сам играо, можда и избаксузирам постовањем ал нек иде живот

Екселсиор - ПСВ 1
    Удинезе - Ђенова 1
    Јунајтед - Свонси 1
    Руч - Лечиа 1
    Каљари - Јувентус 2
    Валенсијен - ПСЖ 2

Јеби мртвог Валенсијена!

4. Laki, za koliko te sjeba taj Ekselsior? Inače, za Lehiju (ili kako se već čita, ja tako čitam :D) je gol dao neki Madera. Ako si iz BG-a, biće ti sve jasno. :) Inače, ne stigoh da vam se pofalim sinoć u sitne sate kad mi isteče ban ni zbog čega: dobijo sam posle 100 godina! Na'vato onako najiskusnije sigurice, a mog'o sam lagano da igram čiste dvojke na Santos i PSŽ, ali nema veze. Uplatio 500 kinti, dobitak 1600. Igrao PSŽ i Santos x2, 1 na Junajted, 2 na Juve (bio ubeđen da će me to sjebati i da će se tekma završiti rezultatom 1:1 i zamalo da se iscimam do Sokera da to singliram, na svu sreću nisam), AZ 1 i Spartu Prag 1. Neverovatno mi je to što gotovo uvek padam kad god igram te sigurice. Inače, ortak kreten gađao 1 na Inter navijački i prođe mu, a sjebe ga samo Majami za 3 i nešto soma. :D Jeeeboteee...

5. Погрешио сам у куцању, двојка на ПСВ, дошло све, узо парице, 3500 на 500, циљ испуњен.

6. Bordo dade gol iz svlačionice :)

7. Inače, ne stigoh da vam se pofalim

Čestitam! Red je da i ti prođeš.

8. Данас јесте била јадна понуда али је стварно могло нешто да се ухвати, само мртви Лоријен не може да метне бар 1 гол. Ваљда би било превише 2х за редом. До викенда мрка капа..

Вест Хем 1
    Оксер гг3+
    Ови Финци ПК35 4+

и Лоријен фејл.

9. Vala baš, Ljakse. Evo danas odigram sistem 3/4 i tu stavim nešto što baš ne preferiram da igram: x na poluvremenu, i to Okser - Bordo. 9. minut, 3:0 za Bordo! Jebote, kakvi idioti! A kontam, ne treba ni jednima ni drugima, neće se zaletati, kad ono međutim... Čekam Blekburn - Vigan x za nekih soma i nešto... SiMče, ja sam ubo Lorijen x. :) JEBEM TI MRTVI BLEKBURN I JOŠ MRTVIJI VIGAN! Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Govna jebena mrtva seljačka! Ne mogu ni jebeno nerešeno da izvuku, pička li im materina nesposobna! Jeboooteeeeeee!

10. Tačno sam znao da će pišljivi Wigan da me usere na sistemu, metim X i oni u 87' daju gol, stoke. Zato sam singlirao ovo na 500 đunti kao siguricu kola:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1572-2194872-978

11. Šta mislite o Liverpul - Čelsi X (0-2) ?

12. заталија тема у задње време..

13. Ja neam para pa netču ni da ulazim. Al sad dobih bonus neki zato što sam odigrala tri ruke pokera na wwinu, pa će možda i odigram nešto i još jedno ali, minimum je 5 utakmica sa minimum kvotom 1,30. Će popadam to kvalitetno.

14. Zašto sam igrao na onaj mrtvi CSKA, zaaaaštooo?! Jeeebotee, kakav sam retard... Inače, igrajte večeras na Lejkerse, dobra je kvota, završiće posao kod kuće. Ubiće ih dole na centrima, a i bez toga su jača ekipa. Ja ću to da spojim sa sistemom 1/2 da će ili Čikago - Filadelfija ili Atlanta - Boston biti x, pa kud puklo da puklo.

15. Pomozi Boze veceras. Zadnje sam pare dao.

Р.И.П тикет. Па где ћеш толико утакмица погодити, ово могу да схватим само ако се одигра из спрдње за 20 динара а не када се дају "задње паре", то је лудост.

Грифине ови твоји Клиперси се нешто размахали мада не верујем да ће далеко.

Сан Антонио искусно гази, мада мислим да су за титулу ипак превише матори, мада опет и искуство је мајка.. Шта мислиш?

заталија тема у задње време..

Нема правих информација. Целе сезоне су стизале неке дојаве и баш сад пред крај уместо да их буде највише оно нема ни једне. Мислим на оне 2 у 1, 1 у 2 и слично, не на обичне фиксеве, ипак такве информације највише занимају већину овде. Не знам каква је прича код вас на фејсу, мрзело ме да правим то срање да се придружим групи..

Имао сам доста среће са неколико задњих тикета али искрено једва чекам крај сезона и да баталим мртву клаџу, дабогда се запалила..

16. uuu marvelous, odlican tiket...steta

17. Ma razmahali se đavola, jedva su ih dobili. U trećoj tekmi je malo falilo da ih Memfis tuče, bio je 1 poen razlike, a sinoć su bili produžeci, tako da nije to ništa impresivno. Sinoć je ta četvrta tekma išla u produžetke ali su dobro odigrali, bar sam ja tako video na onom pregledu. Nisam gledao celu tekmu, ovi naši ljaljani nisu prenosili. A za San Antonio ne verujem da će da uzmu baš zbog toga što ti reče, previše su matori, a i odigrali su oni svoje, bar po mom mišljenju. Meni je i dalje glavni favorit OKC, a naravno, najviše bih voleo da uzmu Klipersi. E, da, za sve Čelsijeve navijače, uz mnogo sreće u finalu LŠ (dabogda vas nakantali oni blesavi Bavarci bar jedno 3:0, može i petarda):
    http://www.youtube.com/watch?v=tk5fyBfUAhs

18. odlican tiket...steta