Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jel znate da u meridianu postoji igra NE 1-1 . Da na toj utakmici nece biti prelaza 1-1 odnosno da ce doci neki od preostalih 8. Kvote se krecu od 1.07 do 1.55.
Npr, da Benfika danas nece doci iz keca u kec kvota je 1.45.
Ako budem raspolozen,kasnije cu da skoknem do meridiana i da opletem jedno 10,15 utakmica i aukurac :D
JUVENTUS - CHELSEA 2
GALATASARAY - MAN.UTD 2
CLUJ - BRAGA 2
BENFICA - CELTIC X2
:)
Jel znate da u meridianu postoji igra NE 1-1 . Da na toj utakmici nece biti prelaza 1-1 odnosno da ce doci neki od preostalih 8. Kvote se krecu od 1.07 do 1.55.
Npr, da Benfika danas nece doci iz keca u kec kvota je 1.45.
Ako budem raspolozen,kasnije cu da skoknem do meridiana i da opletem jedno 10,15 utakmica i aukurac :D
Gde si vid'o to? Nema je u listi.
Da li ovo znaci da ce biti ili X na poluvremenu, ili X na kraju?
EDIT 1: U kojoj se to igri u Mocartu nalazi?
EDIT 2: Daj i ja da predlozim nesto:
Spartak-Barselona 0-3 1.6
Juventus-Celzi XPP 2.25
Valensija-Bajern 3-5 1.8
Nordjasdasdasdads-Sahtjor SP2 1.7
Galatasaraj-Man.utd 3-5 1.8
Da bude X ili prvo ili kraj.
U Mocartu se piše: KIXVPPX
Nikad, ali nikad. Ne treba im ni za kakav kurac, Turcima neophodno, a i neko je napis'o stranu ili 2 pre da Mančesteru ne igra fazon dve trećine tima, tako da vrlo verovatan kec. Možda čak i x ako su Turci toliko šuntavi, ali ja bih pre keca stavio jer im mnogo treba pobeda.
@ flow
Nalazi se u odeljku za prelaze odnosno 45/90. Al nema na svim tekmama. Na seltiku ima, i kvota je neverovatnih 1.55.
@Tomi Dzeri
Ta igra ti se zove POLUVREME ILI KRAJ. Ima i u drugim kladionicama,samo su drugacije oznake.
@ Grifin
Mancester je bez celog tima, ne igra apsolutno nijedan covek koji je ove sezone odigrao vise od 45 minuta. Znaci od golmana,preko cele odbrane i sredine , do napada gde nece biti Persija i Runija, a najverovatnije ni cicarita.
Imam neku nazovi dojavom, stavio sam hiljadu i petsto, ko hoce, PVT
Posalji meni na pvt Maloletnice ako te ne mrzi...
Evo vam po meni gde ce biti najvise golova na Englezima, pa proberite i izaberite...mogu u 2+pp,3+pp, 3+, 4+, gg3+....
Forfar, Sefild, Flitvud, Roteram i Port Vejl...
пала квота на галату са 2.8 на 1.7 у року од сат времена
Не рачунајући Шахтјор контам да је кец на Галату најчешће уплаћиван фикс у задња 2 дана. Ако не дође ето пара кладионицама.
Po meni je to smesno. Mancesterovi klinci nisu idioti, a Galata je gubila od Mersina i slicnih iz njihove lige, tako da ne znam zasto je to takav fiks. Ej, to je jedan Mancester, ma ko god igrao za njega... Ja sam stavio gg3+, ali cu igrati i x2...
Дајте ту злојаву, таман остало 300 динџи на рачуну па да метнем.
Ја играо ГГ као што сам рекао, то ми некако најсигурније, ионако ће се прави рат водити на трибинама..
Едит
Поздрав из Норвича опааа
пала квота на галату са 2.8 на 1.7 у року од сат времена
Ne znam u kom satu, posto su i meridian i balkan bet i mozzart jutros izbacili liste sa kvotama od oko 1.8 na galatu.
Jbg, cekao sam za 50 hiljada Man tada.. ali svejedno. Galatasaraj 1.70 protiv Mancestera. Kao Barsa 1.25 protiv Milana...nijednom nije dosla...
Moguce da nece doci,al samo zato sto ce ceo svet igrati na galatu. Mada, ima i mnogo onih koji upravo iz inata igraju na mancester i duple sanse. Ja verujem da ce biti mnogo golova. I u prvom poluvrmenu i u drugom. Moze i ova da ode u 7+ i to rez da bude 4:3.
Ko voli moze da pika i da ce Cicarito dati gol , ili dva. (ako uopste bude igrao)
E, ljudi, kome treba kvota za da kažem dupliranje kinte, gađajte Orlando protiv bilo koga ispod poena. Neverovatno koliko su slabi i koliko često dolazi.
Koji je kurac sa Bateom? :O
Može li mi kod tu zlojavu na PVT poslati?
синоћ кад се затварала било је 2.5 јутрос кад је изашла квота била је 1.7
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1662-3635734-1035