Кладионица

1. а јес добра квота на селтик х2. напаљени су, могло би ово доћи икс.

2. Svima kome sam dao, ako prođe da mi da plus.
    Odoh sad da se ubijem, pošto će pasti :D

3. Јувентус, Бенфика и Клуж - све иксеви. Уплата 50, добитак 2200.

4. Pa pošalji mi maloletniče...

5. TRPAJTE NA VALENSIJA - BAJERN X!

Znaci TRPAJTE! BATE je pukao ovu,sto znaci da ostaju na 6 bodova. A Valensia i Bajern ako odigraju X oboje idu dalje,bez obzira na poslednji mec,a prijace im taj mec da malo odmore igrace.

Ja odo da stavim somundera i aupicku materinu!

6. Stavio još dok je tek počeo taj meč. :)

7. хаха, и ја дошао да вам кажем исто ово што и газимудо, да опуштено долази икс на тој текми.

8. Bayern GG
    Chelsea GG
    Shakhtar H2
    United GG

9. Све текме од 20:45 4+ и 2+ прво полувреме и ај у курац. Први тикет квота 379, друга 167.

10. Evo vam po meni gde ce biti najvise golova na Englezima, pa proberite i izaberite...mogu u 2+pp,3+pp, 3+, 4+, gg3+....

Forfar, Sefild, Flitvud, Roteram i Port Vejl...

Боме братић све је дошло 3+пп сем Флитвуда, он ј 2+пп. Ако си одиграо што си и написао, биће ђунтица.

11. Али што је најјаче, нигде везе да су их после пустили... Ови им дали нормалан гол, што се види по минуту, јер да су хтели да их пусте, пустили би их одмах са центра, а овако је прошло 3, 4 минута. Говнари...

12. i sjebace mi ovaj basket tiket:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-3100945-1035

Jebem ih usta,ne mogu smanjenu granicu da prebace.

13. Боме братић све је дошло 3+пп сем Флитвуда, он ј 2+пп. Ако си одиграо што си и написао, биће ђунтица.

Bravo brate sem Filtvuda...Dodje mi da se ubijem.Uzeo sam 40 hiljada danas, na 1100 din, ali mi nije ni do cega... LJudi moji,spojio sam Sahtjor, Port Vejl, Roteram i Flitvud za 100 din u 3+pp sve, cekao gol za 170 hiljada!!! od 17og minuta 0-2, gube, domacini su i favoriti, i ostane...znaci ne mogu da verujem jebeno. Da su usli u 3+pp, uzeo bih i na drugom jos 10 hiljada.
    Na drugom tiketu spojim Sefild,Roteram i Gilingem 3+pp, na 100 din-32 hiljade...Gilingam 1-1...

Prosao sam na 1000 din Roteram i sefild 2+pp,3+pp...i na 100 din, Sefild 3+pp,4+pp, Roteram 3+pp i Port vejl 3+pp, na 100 din 15 hiljada...Svuda je bilo po jos 10 minuta da padne gol, i nece...

Ali Flitvud jebeni, okacicu tiket...U subotu Genk za 80 i Mancester za 50, sad ovi za 170...to je 300 jebenih hiljada....

14. Dodje mi da se ubijem.Uzeo sam 40 hiljada danas,

E da su meni tvoje muke lololo
    Dobro je, nemoj da se nerviras.

15. Brate...164 hiljade na 100 jebenih dinara. GOL jedan za pola sata...U subotu 80...VI ne znate sta sam ja danas sve pogodio, u 3+,4+pp, i pobacao u kantu zbog jedne tekme, gola,itd...da mi je Flitvud usao u 3+pp,uzeo bih danas 220 hiljada tacno na 1300 din!!

16. Bvdlga brate, a šta bi bilo da te je, daleko bilo, za te pare koje si uzeo sjebao 1 gol, a? Jebiga, apsolutno kapiram tvoju muku (iako me nije jedna tekma a kamoli 1 gol nikad sjebao za veću kintu od 30.000) ali budi presrećan što ti je uletela takva kinta.
    Kluž jebeni 'ladno dobio Bragu, mada na svu sreću, nisu me samo oni sjebali. Sjebao me je i Čelsi šugavi koji će vrlo verovatno ispasti i dabogda ispali, goveda jedna šuntava. Kako igraju ni ne zaslužuju prolazak dalje, a pogotovu ne kad se uzme u obzir ono prošlogodišnje provlačenje i userstvo. Juve gazi i mnogo će daleko dogurati ove godine. Predviđam im polufinale.

17. U pravu ste, sve kapiram, ali bas zato sto nikada nisi cekao, ne znas kako je kad ne padne gol... :) Evo tiketa...
    http://img21.imageshack.us/img21/1983/20112012443.jpg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.