Кладионица

1. E da su mi tvoje muke bvdlga.. Svaka tebi cast,ja ne mogu obicne tekme 3+ da ubodem za celu tekmu, ti ubadas 4+pp.
    Pratio bih te ja,al bzvz bismo pukli obojica.

Evo vam moi predlozi za LS pa nek ukrade ko sta voli:

Barca SP2 (bez primljenog gola) WIN
    BATE 1 (lil bez pe'ses prvotimaca) LOSE
    Benfika seltik X v ppX WIN
    Cluz - Braga tim2 2+ LOSE
    Galatasaraj tim1 2+ LOSE
    Juve celzi Gol prvo - gol drugo WIN
    sahtjor ppx WIN
    valencia dp2+ WIN

to vam je kvota 260

5/8, nije lose. Mnogo mi krivo za onaj tiket sto mi oborise crnogorci u basketu, jebala ih tekma od 119 poena.

Al izvukoh dan sa

TRPAJTE NA VALENSIJA - BAJERN X!

Znaci TRPAJTE! BATE je pukao ovu,sto znaci da ostaju na 6 bodova. A Valensia i Bajern ako odigraju X oboje idu dalje,bez obzira na poslednji mec,a prijace im taj mec da malo odmore igrace.

Ja odo da stavim somundera i aupicku materinu!

Uzeh 3400, 2100 dindzi plus za danas. Nisam kao bvdlga,al ima se za uzinu :D

2. Добро јесте скењ, али 40 црвендаћа у џепу је лепа парица. А ја мајмун нећу на голове него на знакове, и наравно сви сем Порт Вејла подбацили.

3. лепо улете бајерн у икс. очигледно. но штета што нисам имао пара на моцартовом рачуну па нисам могао да играм уживо вечерас, сабио бих. јебига. зато одо' сутра да уплатим, па да се поиграмо.

едит: честитке бвдлга, и једи говна јеботекурац алави :Д

4. Vidim ja da si ti majstore te igre ( golovi prvo poluvreme ). Ja ne umem da pogadjam golove, ali nikako. Ja sam jednom cekao ( secam se kao sad da gledam ) za 27000 Milan - Arsenal GG. I bude 4:0
    U svakom slucaju, saosecam sa tobom.
    Edit:

честитке бвдлга, и једи говна јеботекурац алави :Д

I to. :)

5. Ma nema tu majstor, lupas pa ako dodje... ali sam ja u ove danasnje tekme bio skoro ubedjen, jednostavno tako kad vidim dva para, lici mi na golove, tako igram tu englesku ligu...jbg, nadam se da ce jednom uci, na 100 din da se oparim posteno. U 3 dana sam mogao da ih razbijem, ali doci ce, jebacu im sve po spisku. :D

6. Jebiga bvdlga i bravo :)

Ja ubodoh tiket što napisah jaranu a na svojih 5 padoh. Parodija...

Sutra će Anderleht da jebe mamu Milanu!

EDIT: Odigrah za večeras broj poena NBA igrača pa šta bude bude.

7. ja te razumem kako je cekati za velike pare, kao klinac sam cekao bajern protiv alena u kupu nemacke 1 ili 3+ (tad bile odvojene igre). Da je dosao kec 97 000. Na 50 dinara. za klinca osmi razred. Mentol nisam znao da tiketi mogu da se brane,a i da sam znao ne bi imao cime, posto sam i ovo 2 dana od uzine stekao. Imam i dalje uramljen taj tiket, jebo ga pas.

8. блајвага склопи неки такав за трасу

9. HA! Nisam se kladio danas, a da jesam, pao bih. Sad mi drago što je lijenost pobijedila želju za kockom.

10. bvdlga koja je to igra, 2+ prvo 2+ drugo ili ?
    Sto kaze kolega gore, samo bacaj te tikete ovamo, da pojurimo za po 50 makar :)

11. Опет курчина, голема. Мислим да бих ставио последње паре са рачуна на ово Газимудово за Валенсију да сам код куће. Браво за добитке, нарочито Бвлдга.

12. Murbi igras u bilo kojoj kladzi, kao sistem.. Kazes 2+pp,3+pp, i spojis dve tekme ili tri ako si alav kao ja. Onda sam video da ulazi i u 4+pp, pa sam poceo da igram 3+pp, 4+pp, 2 ili 3 tekme...ili sve u glavu, 3,4 tekme 3+pp u glavu imas milione.. :D

13. Jel bi znao ti da napravis taj sistem na mozzartovom sajtu pa da mi ga printskrinujes? Dve utakmice ono 2+pp, 3+pp.

14. Mogu da probam, ali ne sada.. Ali odes u kladzu i bukvalno im tako kazes kao sto si napisao, prvo jednu tekmu, pa drugu i ulog.. :)

15. Znam to, ali nema mozzart kod mene u mestu, a drug ima nesto para na racunu, pa hocu da probam :)

16. Treba ispratiti ove dve, dobre su kvote. :D

17. Predražinjo
    Evo ga Pupete, dve utakmice nasumično.

Ziv bio. Mozda tutnem Arsenal i City. Kazem mozda... :)

18. I ja se zalecem... Nije mi jasno, sad kad imam tamo ponudjeno 1/3 2/3 3/3, sta treba da stikliram?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.