Igrao sam pp1..
Ali utakmica je prekinuta, ne znam zbog cega..
Prekinuta je u drugom poluvremenu, da li mora cela utakmica da prodje da bi mi se vazilo ili samo prvo poluvreme?
Salke - Frajburg 2 cista. kvota na njih 5,25. Ako vas ne mrzi pogledajte formu i ostala sranja.
PSG - Lion GG3+
Lazio - Inter GG
Za prva dva sam siguran.
Evo jedne taktike za koju ste verovatno svi culi, ali meni dosadno, pa bih da povedem diskusiju o tim forama za kladjenje...
Izaberemo sest parova na koje cemo se kladiti. Parove cemo obeleziti slovima A, B, C, D, E i F. Uplaticemo 6 tiketa na kojima ce se nalaziti 3 razlicita para i to po sledecem sablonu:
1. tiket A B E
2. tiket A B F
3. tiket A C D
4. tiket B C D
5. tiket C E F
6. tiket D E F
Pozeljno je da kvota za svaki par iznosi oko 2.00. Matematicki je nemoguce pogoditi 4/6 parova a ne dobiti ni na jednom tiketu. Cetiri pogotka dakle sigurno donose jedan dobiti tiket. Ako imate srece, tiket mozete dobiti i sa 3/6 pogodjenih parova.
Ako smo za svaki tiket dali 100din a kvota za svaki par je 2.00, pogadjanje jednog tiketa znacilo bi:
2.00x2.00x2.00= 8
8x100.00=800rsd
800rsd-600 ulozenih= +200
Ako pogodite 5 tekmi dobre su sanse da dobijete dva tiketa, a pogadjanje svih 6 tekmi, tj. svih 6 tiketa znacilo bi: 6x800=4800
4800-600= +4200
Ova fora je bolja od sistema jer bi sistem 4/6 sa kvotom 2 znacio:
2x2x2x2=16
16:15= 1.07
1.07 x ulog
veoma neisplativo
O tome sta bi 3/6 znacilo za ovu kvotu ne bih, jasno vam je.
Sa druge strane ovo je dosta slabije od obicnog tiketa. Zamislite kako bi izgledalo da pogodite svih 6 tekmi sa kvotom 2, a ulog je 600 kinti.
2na6 je jednako 64
64x600= 38400, neuporedivo vise od onih 4800, ali prednost ove taktike je u tome sto osigurava dobitak sa 4/6, mozda cak i sa 3/6. Veoma dobra fora ako igramo tiket na tekme za koje nismo 100% sigurni.
Rumunski tiket:
Lacio - Inter 2-4
Sevilja - Malaga 2-4
Nasional - Sporting L. x2
NEC - PSV 2-4
Klub Briž - Mons 1
Na 100 kinti 568, taman da imam za neke grickalice, vops i te munje.
I jedna sprdnja:
Cvole - AZ x-2
Nasional - Sporting x-2
Đirona - Viljareal x-2
Lacio - Inter x-2
NEC - PSV x-2
Sistem 3/5, minimalan dobitak 530, maksimalan 7320!
Noric ce sto posto 1X, a vrlo verovatno 1. Vigan bez nekoliko prvotimaca,a i ocajni u gostima.
Marsej ce sto posto X2, a moguce i 2, posto se ovaj tuluz raspada u poslednje vreme.
AZ ce sto posto X2, a verovatno i tim2 2+, zwole je bez nekoliko igraca, doduse i az je beda ove sezone.
Salke ce 100% da igra 2+, a vrlo verovatno i 3+ utakmicu. Ne znam zasto ljudi insistiraju na kecu ovde, kad se salke raspada u poslednje vreme, a frajburg u poslednje vreme samo ima poraz od bajerna,ove ostale je posteno pelendrao.
Siti ce da odigra 90% GG, a vrlo verovatno i gg3+. Njukastl je ocaj, siti rastura, svi paramertri su na strani gostiju, ceo svet igra na goste, znaci kladionica ce morati da se prikaze u najboljem svetlu i da vas jos jednom uveri da kad ti se sve cini u redu, nesto si prevideo. Po mom misljenu ovde ide BOMBAJA na keca ili da domacin daje 2+!
Malaga ce 100% igrati X2, a vrlo verovatno i 2, posto sevilja ima problema sa crvenim kartonima i povredama.
E sad, pitanje je, zasto ja koji kurac ne odigram ovo na jednom tiketu, nego to frikombinujem pa pusim kurce na vise mesta? Cak bih lagano mogao i da branim tiket.
кренуло ме у животу ја сам дете срееееће!
норвежанке у хендикепу, црногорке (у курац их љубим!), сити, норич, мајнц гг3+ и леверкузен. на сто динара, квота 49, и к'о бог! само што сам остале попадао глупо. но, сутра на дортмунд и фиорентину и довиђења пријатно! жајуме, жај зна!
едит: јесте мало курвински да серем, ал' ко га јебе. но, сад ко тресе уживо да гађа мускрон да добије, интер х до краја и гранада х до краја и ето пара!
Igrao sam pp1..
Ali utakmica je prekinuta, ne znam zbog cega..
Prekinuta je u drugom poluvremenu, da li mora cela utakmica da prodje da bi mi se vazilo ili samo prvo poluvreme?
gazimudo ovo ti prošlo
@ sale d snajperist
Ako je prekinuta u drugom poluvremenu onda ti se vazi rezultat koji je u trenutku prekida bio aktuelan. (samim tim i prvo poluvreme).
@fejz
Ne seeeeriiii :)
Пробудио сам се у 20 до четири, одоше Енглези, сад не знам шчиме да направим тикет.
Nemoj ga ni praviti. :)
Htedoh Junajted 1-1 i 3+ i Liverpul dvojku da drmnem iz principa, ali sam bio pička da izadjem na ovu ledenoću napolje. Sad oplakujem.
Salke - Frajburg 2 cista. kvota na njih 5,25. Ako vas ne mrzi pogledajte formu i ostala sranja.
PSG - Lion GG3+
Lazio - Inter GG
Za prva dva sam siguran.
Evo jedne taktike za koju ste verovatno svi culi, ali meni dosadno, pa bih da povedem diskusiju o tim forama za kladjenje...
Izaberemo sest parova na koje cemo se kladiti. Parove cemo obeleziti slovima A, B, C, D, E i F. Uplaticemo 6 tiketa na kojima ce se nalaziti 3 razlicita para i to po sledecem sablonu:
1. tiket A B E
2. tiket A B F
3. tiket A C D
4. tiket B C D
5. tiket C E F
6. tiket D E F
Pozeljno je da kvota za svaki par iznosi oko 2.00. Matematicki je nemoguce pogoditi 4/6 parova a ne dobiti ni na jednom tiketu. Cetiri pogotka dakle sigurno donose jedan dobiti tiket. Ako imate srece, tiket mozete dobiti i sa 3/6 pogodjenih parova.
Ako smo za svaki tiket dali 100din a kvota za svaki par je 2.00, pogadjanje jednog tiketa znacilo bi:
2.00x2.00x2.00= 8
8x100.00=800rsd
800rsd-600 ulozenih= +200
Ako pogodite 5 tekmi dobre su sanse da dobijete dva tiketa, a pogadjanje svih 6 tekmi, tj. svih 6 tiketa znacilo bi: 6x800=4800
4800-600= +4200
Ova fora je bolja od sistema jer bi sistem 4/6 sa kvotom 2 znacio:
2x2x2x2=16
16:15= 1.07
1.07 x ulog
veoma neisplativo
O tome sta bi 3/6 znacilo za ovu kvotu ne bih, jasno vam je.
Sa druge strane ovo je dosta slabije od obicnog tiketa. Zamislite kako bi izgledalo da pogodite svih 6 tekmi sa kvotom 2, a ulog je 600 kinti.
2na6 je jednako 64
64x600= 38400, neuporedivo vise od onih 4800, ali prednost ove taktike je u tome sto osigurava dobitak sa 4/6, mozda cak i sa 3/6. Veoma dobra fora ako igramo tiket na tekme za koje nismo 100% sigurni.
Stavio X na rukomet za 300 na uživo klađenje...9 kvota bila...
Rumunski tiket:
Lacio - Inter 2-4
Sevilja - Malaga 2-4
Nasional - Sporting L. x2
NEC - PSV 2-4
Klub Briž - Mons 1
Na 100 kinti 568, taman da imam za neke grickalice, vops i te munje.
I jedna sprdnja:
Cvole - AZ x-2
Nasional - Sporting x-2
Đirona - Viljareal x-2
Lacio - Inter x-2
NEC - PSV x-2
Sistem 3/5, minimalan dobitak 530, maksimalan 7320!
munuo je alkmar za 0 2 tako da nema maksimalnog dobitka :)
Evo vam vako:
Noric ce sto posto 1X, a vrlo verovatno 1. Vigan bez nekoliko prvotimaca,a i ocajni u gostima.
Marsej ce sto posto X2, a moguce i 2, posto se ovaj tuluz raspada u poslednje vreme.
AZ ce sto posto X2, a verovatno i tim2 2+, zwole je bez nekoliko igraca, doduse i az je beda ove sezone.
Salke ce 100% da igra 2+, a vrlo verovatno i 3+ utakmicu. Ne znam zasto ljudi insistiraju na kecu ovde, kad se salke raspada u poslednje vreme, a frajburg u poslednje vreme samo ima poraz od bajerna,ove ostale je posteno pelendrao.
Siti ce da odigra 90% GG, a vrlo verovatno i gg3+. Njukastl je ocaj, siti rastura, svi paramertri su na strani gostiju, ceo svet igra na goste, znaci kladionica ce morati da se prikaze u najboljem svetlu i da vas jos jednom uveri da kad ti se sve cini u redu, nesto si prevideo. Po mom misljenu ovde ide BOMBAJA na keca ili da domacin daje 2+!
Malaga ce 100% igrati X2, a vrlo verovatno i 2, posto sevilja ima problema sa crvenim kartonima i povredama.
Noric 1x WIN , 1 WIN
Marsej X2 WIN , 2 WIN
Az X2 valjda ce WIN , tim2 2+ WIN
Salke 2+ WIN, 3+ WIN
Siti GG WIN , GG3+ WIN
Malaga se ceka.
E sad, pitanje je, zasto ja koji kurac ne odigram ovo na jednom tiketu, nego to frikombinujem pa pusim kurce na vise mesta? Cak bih lagano mogao i da branim tiket.
Mogao si zatvoriti mocarta. :)
Setubal-Porto odlozeno sve im mrtvo jebem
11 500 dinara dobitak,a odlozili za 23. januar utakmicu
Mozes u Utorak da uzmes pare. Proslo je kolo.
Do kad bre vise na jedan gol da padam, majke mu ga?! http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1419-9730035-1042
E onda super
Salke - Frajburg 2 cista. kvota na njih 5,25
FT. 1 - 3
Opet mi pade onaj sistem sa 3+ i 4+. Ovaj put na 1 gol. Jesam li ja toliki retard da ne mogu 3 tekme na kojima ce pasti 3 gola da ubodem?
кренуло ме у животу ја сам дете срееееће!
норвежанке у хендикепу, црногорке (у курац их љубим!), сити, норич, мајнц гг3+ и леверкузен. на сто динара, квота 49, и к'о бог! само што сам остале попадао глупо. но, сутра на дортмунд и фиорентину и довиђења пријатно! жајуме, жај зна!
едит: јесте мало курвински да серем, ал' ко га јебе. но, сад ко тресе уживо да гађа мускрон да добије, интер х до краја и гранада х до краја и ето пара!