Кладионица

1. мускрон уш'о, саће да се заврши гранада, чека се још х на интер до краја. и нико ме није послушао, је л' да? па ко вас јебе.

2. http://upload.slike.com/slike/qpkv.jpg

Cekaju se inter i malaga.
    Na lacio sam uplatio 400 kinti na kvotu 3.5.
    Sad cu na malagu da zveknem 500

3. едит: јесте мало курвински да серем, ал' ко га јебе. но, сад ко тресе уживо да гађа мускрон да добије, интер х до краја и гранада х до краја и ето пара!

само да подсетим колико сам добар данас!
    квота на мускрон је морала да буде око 3 у шездесетпетом минуту, на гранаду икс до краја око 1.7, и на интер макар 2.3. то је 12. ал' нема ко да ме слуша!
    но, сад ко има вишак пара нек' кокне на нец против псв-а кеца, квота мора да буде двајес макар! а уме да дође, дошло је прошли пут 2-1, и још једном у задњих пар текми. мада опет, псв није играо икс много дуго, па можда је и ред за то.

4. курааац, утера лацио кару. јебемимстомајки.

5. I NISMO TE POSLUSALI OPAAA!

6. a ja sam naravno popusio kurac. Umesto cistog profita od 2000 , imam profit od 400 dinara.
    Al dobro, svaki plus je bolji od nule i minusa.

7. газимудо како се кул зелени овај твој са двошансама :) штета за лацијо

8. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-4719070-1042 нисам хтео да качим статус док се није завршила ал ево га! Војла!

хвала газимудо на тип за малагу :)

нисам одигро сам, ја и другарица, ја типово малагу и троу а она иксеве

на другом пали за две текме

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-4937451-1042

9. Пу, јебем ти државу твоју, а ја? А ЈА?

10. Lepo se zeleni kazes, evo ti onda jos malo zelenila :D
    http://upload.slike.com/slike/gkYK9.png

Ako nista,dobio sam taj dan besplatnog kladjenja , pa cu i sutra da odigram neki kurac pa da padnem na jednu tekmu

Fejze, jebem ti drugaricu.

11. Odlucio sam da pauziram par nedelja, ali stavljacu ovde infoe i predloge. Eo mog ''oprostajnog tiketa''. (granice i kvote gledam preko neta, sutra cu postaviti zvanicne, kad mi otkuca.)

15:00 / Großwallstadt - N-Lübbecke 1 2.10
    16:00 / Kavala - Panathinaikos +145.5 1.85
    17:00 / Nanterre - Chalon/Soane +159.5 1.85
    00:00 / Philadelphia - LA Lakers 2 1.85

Kvota je oko 13.5

Ulog 2000
    Dobitak 27000

To je to od mene ...

12. gazimudo, koliko ti tiketa odigras dnevno otprilike?

13. А ЈА КАД ЋУ ДА ДОБИЈЕМ, ФЕЈЗЕ!? :)

Ako nista,dobio sam taj dan besplatnog kladjenja , pa cu i sutra da odigram neki kurac pa da padnem na jednu tekmu

Како дан бесплатног клађења? :)
    Ово је греота што ти није прошло, виђех на фејсбук :)

14. Sevastsrorror, danas sam odigrao 3 tiketa.
    Prvi je onaj sistem 3+ i 4+, gde sam pao na gol.
    Drugi je onaj za 100 kinti sto sam odigrao 3 tekme i prosao je.
    Treci je ovaj na 50 dinara.
    I dobro,cetvrti je ovaj sto sam branio u lajvu,al njega ne racunam jer sam njime osiguravao dobitak.

Smarko, pa promasio sam jedan par, a kvota je veca od 29, pa sam dobio jedan dan kladjenja u visini uloga na ovom tiketu.

15. Фејзбукманијак
    шта ти? :)

Teo sam da kazem: Sto ja nemam ortakinju koja ubode 2 iksa. Moji bre drugari ne umeju fix da ubodu :D

16. WBA - West Ham 1 (1.90)

Barcelona - Atl.Madrid tim2 2+ (3.90)

Genoa - Torino 1 (2.40)

Catania - Sampdoria 2 (4.10)

17. ма дај, успавао сам се за фиорентину, то ми био фикс кола. у курац красни.
    е, овако... има л' ко да се разуме у рукомете? ја јуче лепо погађао хендикеп кеца на норвешку и двојку на црногорце, па бих и данас да лепо одиграм... може ли да прође кец на наше, и хендикеп двојка на црну гору, ако је хендикеп 3? ако је 2 или мање онда пишем кеца на норвешку.
    уз те две још иде на дортмунд двојка, и милан кец, јебемуматер кад закасних за фиорентину.

18. Govnari nemaju lejkerse u ponudi, tako da sam odigrao

15:00 / Großwallstadt - N-Lübbecke 1 2.10
    16:00 / Kavala - Panathinaikos +145.5 1.85
    17:00 / Nanterre - Chalon/Soane +158.5 1.85

Ulog 1000
    Dobitak 7000

19. Џанки, да препишем?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.