Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
мускрон уш'о, саће да се заврши гранада, чека се још х на интер до краја. и нико ме није послушао, је л' да? па ко вас јебе.
http://upload.slike.com/slike/qpkv.jpg
Cekaju se inter i malaga.
Na lacio sam uplatio 400 kinti na kvotu 3.5.
Sad cu na malagu da zveknem 500
само да подсетим колико сам добар данас!
квота на мускрон је морала да буде око 3 у шездесетпетом минуту, на гранаду икс до краја око 1.7, и на интер макар 2.3. то је 12. ал' нема ко да ме слуша!
но, сад ко има вишак пара нек' кокне на нец против псв-а кеца, квота мора да буде двајес макар! а уме да дође, дошло је прошли пут 2-1, и још једном у задњих пар текми. мада опет, псв није играо икс много дуго, па можда је и ред за то.
курааац, утера лацио кару. јебемимстомајки.
I NISMO TE POSLUSALI OPAAA!
a ja sam naravno popusio kurac. Umesto cistog profita od 2000 , imam profit od 400 dinara.
Al dobro, svaki plus je bolji od nule i minusa.
газимудо како се кул зелени овај твој са двошансама :) штета за лацијо
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-4719070-1042 нисам хтео да качим статус док се није завршила ал ево га! Војла!
хвала газимудо на тип за малагу :)
нисам одигро сам, ја и другарица, ја типово малагу и троу а она иксеве
на другом пали за две текме
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-4937451-1042
Пу, јебем ти државу твоју, а ја? А ЈА?
Lepo se zeleni kazes, evo ti onda jos malo zelenila :D
http://upload.slike.com/slike/gkYK9.png
Ako nista,dobio sam taj dan besplatnog kladjenja , pa cu i sutra da odigram neki kurac pa da padnem na jednu tekmu
Fejze, jebem ti drugaricu.
шта ти? :)
Odlucio sam da pauziram par nedelja, ali stavljacu ovde infoe i predloge. Eo mog ''oprostajnog tiketa''. (granice i kvote gledam preko neta, sutra cu postaviti zvanicne, kad mi otkuca.)
16:00 / Kavala - Panathinaikos +145.5 1.85
17:00 / Nanterre - Chalon/Soane +159.5 1.85
00:00 / Philadelphia - LA Lakers 2 1.85
Kvota je oko 13.5
Ulog 2000
Dobitak 27000
To je to od mene ...
gazimudo, koliko ti tiketa odigras dnevno otprilike?
А ЈА КАД ЋУ ДА ДОБИЈЕМ, ФЕЈЗЕ!? :)
Како дан бесплатног клађења? :)
Ово је греота што ти није прошло, виђех на фејсбук :)
Sevastsrorror, danas sam odigrao 3 tiketa.
Prvi je onaj sistem 3+ i 4+, gde sam pao na gol.
Drugi je onaj za 100 kinti sto sam odigrao 3 tekme i prosao je.
Treci je ovaj na 50 dinara.
I dobro,cetvrti je ovaj sto sam branio u lajvu,al njega ne racunam jer sam njime osiguravao dobitak.
Smarko, pa promasio sam jedan par, a kvota je veca od 29, pa sam dobio jedan dan kladjenja u visini uloga na ovom tiketu.
шта ти? :)
Teo sam da kazem: Sto ja nemam ortakinju koja ubode 2 iksa. Moji bre drugari ne umeju fix da ubodu :D
WBA - West Ham 1 (1.90)
Barcelona - Atl.Madrid tim2 2+ (3.90)
Genoa - Torino 1 (2.40)
Catania - Sampdoria 2 (4.10)
ма дај, успавао сам се за фиорентину, то ми био фикс кола. у курац красни.
е, овако... има л' ко да се разуме у рукомете? ја јуче лепо погађао хендикеп кеца на норвешку и двојку на црногорце, па бих и данас да лепо одиграм... може ли да прође кец на наше, и хендикеп двојка на црну гору, ако је хендикеп 3? ако је 2 или мање онда пишем кеца на норвешку.
уз те две још иде на дортмунд двојка, и милан кец, јебемуматер кад закасних за фиорентину.
Govnari nemaju lejkerse u ponudi, tako da sam odigrao
15:00 / Großwallstadt - N-Lübbecke 1 2.10
16:00 / Kavala - Panathinaikos +145.5 1.85
17:00 / Nanterre - Chalon/Soane +158.5 1.85
Ulog 1000
Dobitak 7000
Џанки, да препишем?