Ja cekam St.Etjen GG za 27 hiljada na 200 din, al sam se branio, tako da sam dobar 15 u svakom slucaju... Pre 2 dana prosao 21 na 200, 5,6 parova pogodio, i krenem da gruvam i sve sjebem... Odlcuio sam sa pokusam da igram na 200 tako, gadjam 20-30 hiljada, i posle u cmar da stavim taj dobitak...koliko cu izdrzati, videcemo..
Inace, veceras mi je Real 2-3 gola, Barsa 1-1, Psg 4+ i Galata 1-1 i 3+....
Ali si se za ostalo ispromašio kao storm trooper u Star Wars.
Aj ti to malo bolje pogledaj.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6627508-1042 Jesam se sjeb'o za Valensiju, i to mi i dalje nije jasno ne samo kako nisu dobili nego kako su jebeno uspeli da izgube, videćemo da li će Verder dobiti, a St. Etjen i Lorijen igrao 3+, već do 30. minuta pala 2 gola a posle tajac. Jebežga, to i nije baš neko veliko promašivanje. Još pogodio u glavu Đenovu i Vest Hem x i Parmu i Kjevo keca.
Nikad mi nece biti jasno zasto neko igra 9 jebenih tekmi. Male su sanse da ubode taman da su ziceri, a ne kvote 2 i 3...Reci ce neko kako mu cesto zafali tekma ili dve, ali ta tekma ili dve po pravilu sjebu i realnije tikete... Bolje loto da igras nego kladzu, sanse su slicne a dobitak mnogo veci.
Pfffff. Brate, ja to odigram iz zajebancije, a fora je samo što to treba da igram u sistemu. Odigrao sam ja i jednu siguricu, ali u tome baš i jeste problem, što mi je poslednji sigurica tiket prošao pre fazon 2 meseca. 'Nači nema teorije da ubodem nešto sigurno, onda uzmem i iznerviram se i narokam kvotu 900 i aupičkumaterinu. :) Neka, proći će jednom pa će onda da bude ludilo. :D
Bolje loto da igras nego kladzu
Kak'e sam kurčeve sreće, izgubio bih dobitni loto tiket k'o onaj baja iz Engleske ili odakle već.
Nikad mi nece biti jasno zasto neko igra 9 jebenih tekmi. Male su sanse da ubode taman da su ziceri, a ne kvote 2 i 3...Reci ce neko kako mu cesto zafali tekma ili dve, ali ta tekma ili dve po pravilu sjebu i realnije tikete... Bolje loto da igras nego kladzu, sanse su slicne a dobitak mnogo veci.
Ni meni, a još kad neko solidno pogađa kao Blejk, mogao bi lepe pare da uzme kad bi malo skratio broj mečeva. Ovako su to bačene pare, pa nek je i 100 dinara
Kako hoces...ako ti je mali ulog/kvota, dodaj Lejkerse...
Odem da odigram, i kao ajde da probam piramide, puknem sve pare...
ahahahaha
Kjevo - Roma 1, toćan rezultat 1:0.
E da, jebem majku mrtvu i Laciju i Interu, čekao njih za neku siću 2-4 gola.
Paz'te kako se dere Mocart:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6627508-1042
Drugi isključuvo golovi:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-1564840-1042
I jedan ''sigurica'':
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6034613-1042
Predložio bih još i Parma - Kaljari x jer mislim da će mnogo kečeva doći.
Zelim da se zahvalim Gazimudu, ispratio sam sve one duple sanse koje je predlozio za 150 din a na Salke pored 2+ , dodao sam i 1x.
Dobitak je bio od 400 din do 860, a ja sam dobio 440 !!!
Jupi, dobio sam!
Deset dana leba da jedeš.
Doktor. Ja sam dedžgo doktor.
Svaka čast za to. Ali si se za ostalo ispromašio kao storm trooper u Star Wars.
Ja cekam St.Etjen GG za 27 hiljada na 200 din, al sam se branio, tako da sam dobar 15 u svakom slucaju... Pre 2 dana prosao 21 na 200, 5,6 parova pogodio, i krenem da gruvam i sve sjebem... Odlcuio sam sa pokusam da igram na 200 tako, gadjam 20-30 hiljada, i posle u cmar da stavim taj dobitak...koliko cu izdrzati, videcemo..
Inace, veceras mi je Real 2-3 gola, Barsa 1-1, Psg 4+ i Galata 1-1 i 3+....
Real 4+.
PSG GG3+,
Barsa 1
Dzanke, cepaj milion na ovo, slobodno.
kolika li je kvota bila na ovaj solnok, ne mogu ni da zamislim...
Aj ti to malo bolje pogledaj.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6627508-1042
Jesam se sjeb'o za Valensiju, i to mi i dalje nije jasno ne samo kako nisu dobili nego kako su jebeno uspeli da izgube, videćemo da li će Verder dobiti, a St. Etjen i Lorijen igrao 3+, već do 30. minuta pala 2 gola a posle tajac. Jebežga, to i nije baš neko veliko promašivanje. Još pogodio u glavu Đenovu i Vest Hem x i Parmu i Kjevo keca.
Pfffff. Brate, ja to odigram iz zajebancije, a fora je samo što to treba da igram u sistemu. Odigrao sam ja i jednu siguricu, ali u tome baš i jeste problem, što mi je poslednji sigurica tiket prošao pre fazon 2 meseca. 'Nači nema teorije da ubodem nešto sigurno, onda uzmem i iznerviram se i narokam kvotu 900 i aupičkumaterinu. :) Neka, proći će jednom pa će onda da bude ludilo. :D
Kak'e sam kurčeve sreće, izgubio bih dobitni loto tiket k'o onaj baja iz Engleske ili odakle već.
Ni meni, a još kad neko solidno pogađa kao Blejk, mogao bi lepe pare da uzme kad bi malo skratio broj mečeva. Ovako su to bačene pare, pa nek je i 100 dinara
Pa za to ti i kažem. I mene to srušilo, krstio sam se nogama dok sam pratio.
Pogodim X na WBA, a ovo govno me sruši.
Ljakse bi bio najbogatiji covek na svetu da je igrao singlove. Lud covek.
E da... Sta je sa njim? Ne pojavljuje se vec duze vreme.
Barselona - Atletiko Madrid више голова 2.полувреме
Pari Sen Žermen - Olimpik Lion више голова 2. полувреме