Јуче одиграо неке прелазе за 200 динара и ставио у систем, добио огромних 500 динара.
Узмем ставим данас све из Х у 1 и мртва Ђенова не може да да гол Торину а распали Вердер не може да да гол Нирнбергу да добијем 30 нешто сома и баталим клаџу за вјек вјекова :) Таман сам се одвикао једно време био..
Шта мислите, може ли Атлетико до бода у Барси, не може бре Барса толико да доминира, па нису ни ови пекари..
eto, demantovao me covek jednim primerom, ali i dalje stojim do toga da se to desi svakom 5000. kladionicaru i da je ovo manje vise cista sreca
imao je sanse ko na lotou, ali dobio je sedmicu
a sta bi sa onime da se iznosi 500.000 dnevno iz kladze?
jel moze ostatak npr. sutradan ili je 500 soma sve sto moze da dobije
jos ako je dao vise od 20 kinti...
pa pazi , i na uplatu od 20 kinti dobitak je vise od milion, al je max isplata milion.
tako da on dobija milion dinara. E sad , da li ce mu dati u koferima, na rate ili odjedared, ne znam,al da ce ih dobiti , hoce sigurno.
sto igrate smrdljive sisteme? evo jos jedne dobre forice
napravite sest parova i podelite ih u 3 tiketa sa po 2 para
pozeljno da kvota na svaki par iznosi oko 2.00
primer: 100 kinti na svaki par, ukupno trista kinti uloga
ako pogodite svih 6 parova, to je 3x2.00x2.00x100=1200rsd
ako pogodite 5 parova dobijate 2 tiketa i to je 2x2.00x2.00x100=800
ako pogodite 4 para to je 1 ili 2 dobitna tiketa 2.00x2.00x100=400
ako pogodite 3 para solidne su sanse da nabodete jedan tiket
ako pogodite samo 2 para opet postoje kakve takve sanse za nabadanje jednog tiketa
dakle i 1/3 donose povracaj novca, cak i mali plus
jebes sisteme
–Klađenje je nauka baš kao i nuklearna fizika ili filozofija. U stvari, mislim da je to spoj više nauka u jednoj, jer zahteva i logično razmišljanje i intuiciju. Kad sam počeo sa klađenjem, gubio sam po sto eura nedeljno, ali se nisam predavao jer sam verovao da mogu da uspem.
Kad sam počeo sa klađenjem, gubio sam po sto eura nedeljno, ali se nisam predavao jer sam verovao da mogu da uspem.
Kad sam počeo sa klađenjem, gubio sam po sto eura nedeljno
gubio sam po sto eura nedeljno
sto eura nedeljno
Para na paru uvek leže, kada je on imao po sto eura nedeljno da pukne, buržijčić bio a sada je još veči.
Verderi jebite se. Ja ne vjerujem da neko more da promasi toliko sansi i da primi gol iz prvog suta. Jebemvammater.
Јуче одиграо неке прелазе за 200 динара и ставио у систем, добио огромних 500 динара.
Узмем ставим данас све из Х у 1 и мртва Ђенова не може да да гол Торину а распали Вердер не може да да гол Нирнбергу да добијем 30 нешто сома и баталим клаџу за вјек вјекова :) Таман сам се одвикао једно време био..
Шта мислите, може ли Атлетико до бода у Барси, не може бре Барса толико да доминира, па нису ни ови пекари..
pa možda ti je GG najsigurniji
mani se X na velikim mečevima
Ма нећу играти, немам новаца, него онако да чујем мишљење шире народне масе..
И немам мртви Спорт клуб да гледам, овај ИПТВ не ваља ничему!
Има ли неко Тотал ТВ и каква су искуства? Мало офтопикујем ал гори ми под ногама, оћу да мењам провајдера..
I ja imam OPEN. Nije ni za kurac. Barem sto se sporta tice.
Dajte neke prelaze...
neki sistemcic sutra d' odigram..
Drugi dan zaredom me jedan jebeni gol sjebava, ovaj put ziljavi PSŽ i još ziljaviji Lion! Koji kurac jebeni.
A neki to rade vako:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1035-1574847-1042
buahahahahaahha sta je bre ovo koji kurac?
To ti je , da si ziv i zdrav, tiket koji je nekom na uplatu od 20 dinara doneo zaradu od 999 980 dinara.
eto, demantovao me covek jednim primerom, ali i dalje stojim do toga da se to desi svakom 5000. kladionicaru i da je ovo manje vise cista sreca
imao je sanse ko na lotou, ali dobio je sedmicu
a sta bi sa onime da se iznosi 500.000 dnevno iz kladze?
jel moze ostatak npr. sutradan ili je 500 soma sve sto moze da dobije
jos ako je dao vise od 20 kinti...
pa pazi , i na uplatu od 20 kinti dobitak je vise od milion, al je max isplata milion.
tako da on dobija milion dinara. E sad , da li ce mu dati u koferima, na rate ili odjedared, ne znam,al da ce ih dobiti , hoce sigurno.
Aite bre izlupajte nesto za sistem sutra da pokusam!
Valladolid - Betis GG2+
sto igrate smrdljive sisteme? evo jos jedne dobre forice
napravite sest parova i podelite ih u 3 tiketa sa po 2 para
pozeljno da kvota na svaki par iznosi oko 2.00
primer: 100 kinti na svaki par, ukupno trista kinti uloga
ako pogodite svih 6 parova, to je 3x2.00x2.00x100=1200rsd
ako pogodite 5 parova dobijate 2 tiketa i to je 2x2.00x2.00x100=800
ako pogodite 4 para to je 1 ili 2 dobitna tiketa 2.00x2.00x100=400
ako pogodite 3 para solidne su sanse da nabodete jedan tiket
ako pogodite samo 2 para opet postoje kakve takve sanse za nabadanje jednog tiketa
dakle i 1/3 donose povracaj novca, cak i mali plus
jebes sisteme
NEsto si se ti zajebao.
Ako pogodis svih sest parova, imas 3 kinti uloga i 600 kinti isplate.
EDIT: A ipak si mislio da svaki par bude kvota oko 2
sa kvotom 2 na svaki par isplati se ako pogodis 1/3 tiketa, a za ocekivati je da nabodes 4/6 ili barem 3/6 tekmi
http://www.vestisrbija.com/osvojio-pola-miliona-evra-u-kladionici/1961165
Eeeee rodjaci..
Para na paru uvek leže, kada je on imao po sto eura nedeljno da pukne, buržijčić bio a sada je još veči.