Кладионица

1. E vidi, i moj drugar je to uradio, zamisli, dvojica u toku prosle nedelje, xexe
    http://www.vestisrbija.com/osvojio-pola-miliona-evra-u-kladionici/1964176

2. vestisrbija je sajt za zajebanciju, znam za taj sajt duze vreme, da li su se stvarno svi napalili

3. Знам да ми вероватно нико неће веровати, али морам да поделим с неким да сам јуче више пута помислио како би Партизан могао да изгуби у Мађарској. Сморени због Бамберга, а и овима је било време да добију неког. Но, данас нисам ни гледао шта све има у понуди, а камоли играо нешто, тако да не знам ни колика је квота била. Мада, и да сам играо, не бих одиграо ово јер сам пичка. Овај беспотребни пост се завршава сад.

4. Има ли неко Тотал ТВ и каква су искуства?

Ја га имам две године скоро и не планирам да га мењам. Имаш од спортских канала СК, СК +, СК Прајм, СК хрватски, СК словачки и Еуроспорт 1 и 2. Плус ваташ и неке сателитске канале, сад не знам тачно како се зову, али често викендом и ту налетим на фудбал. Јако готивна ствар. Али да не офтопикујем ево ти линк па се боље информиши. http://www.totaltv.tv/TV/112/Ponuda+paketa.shtml

5. arena1 + eurosport 1 + eurosport 2 + SK + SKplus + SK Prajm je i vise nego dovoljno kada je u pitanju sport, narocito fudbal i kosarka
    uz to moja vektor kablovska daje jos pedesetak drugih dobrih kanala
    da ne ispadne da reklamiram, nije sve tako bajno, narocito kada je u pitanju kablovski internet koji cesto puca
    ali obzirom da kablovska kosta oko 500 kinti, sasvim sam zadovoljan

6. I moja kablovska isto kao i tebi i mislim nije dovoljno za fudbal jer ne mozes kao covek da ispratis italijansku i francusku ligu. Za kosarku jeste dovoljno jer prenose sve zanimljive lige.

7. ja sa sportklubovima i eurosportom sam zadovoljan,fali mi samo Arena 1, i to sam je imao pre,al se SBB posvadjao sa njima pa nemaju nista u ponudi od njih, cak ni kao dodatni paket.
    A fali mi ta arena zbog aba lige, i ponekog prenosa zabara i francuza.

8. Ja sam za danas rešio sledeće:

Reading - Arsenal : X-2
    La Coruna - Valladolid : X2
    Celta - Betis : 1-X

Nekim 100 din max ću da dam, jer kontam da su šanse za ovo slične Liverpulovim za kup UEFA.

Gazi, ako imaš štogod bolje, davaj. :)

9. Mozda danas da se proba Valjadolid 2. Oko 3.5 kvota.

10. da ne mrsim muda , znam da nece doci,al ostalo mi 200 dinara mozartovih para od vikenda, pa reko da pokusam da se obogatim:
    http://www.webpagescreenshot.info/img/784499-1217201221901PM

11. E ima li neko da mi preporuči dobar sajt sa statistikom rezultata. Bitno mi je da ima procentualno koliko dolazi odredjen rezultat

12. Za mene je http://rs.soccerfame.com/ neprevazidjen
    Zašto?
    - besplatno napraviš profil sa kojim možeš da pogadjaš tačne rezultate i ako mesečno (a ima i nedeljne nagrade) budeš najbolji možeš neke parice da zaradiš.
    Nisu velike pare,ali šta hoćeš kad NIŠTA NE ULAŽEŠ,a možeš da dobiješ.
    Pored toga imaš ono što si ti (sunshine) napisao :STATISTIKA

13. sa kojim možeš da pogadjaš tačne rezultate

Zar ne pogadjas samo fikseve, 1 X 2, a ne tacne rezultate??

14. PuppetMaster
    Mozda danas da se proba Valjadolid 2. Oko 3.5 kvota.

исто сам дошао да кажем, и ја ћу да гађам, а на лудом тикету из икса у двојку.

Zhajk
    Barselona - Atletiko Madrid више голова 2.полувреме
    Pari Sen Žermen - Olimpik Lion више голова 2. полувреме

жак уме, жак ХАХА

15. едит: и кајзери из икса у кеца и селта из икса у кеца и брауншвајг из икса у кеца и доста.

16. Neki lik u kaficu kaze da je dojava Braunsvajg dvojka.
    Ja se razmisljam da li da ispratim. Mozda cu u lajvu odigrati ako bude islo u dvojku

17. Sta je to? Fudbal?
    EDIT: Nasao sam. Kec je on.

18. Pa na taj berlin se valjda misli..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.